Darth_Maul 29.10.2002 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Dzień dobry.Nie wiem czy w dobrym miejscu zadaje to pytanie. Chce kupić działke budowlana w okolicach Błonia pod Warszawą lub w okolicach trasy katowickiej. Zastanawiam sie jednak czy w przyszłosci nie okaze sie czy moja dziaka nie bedzie lezała akurat w bezposrednim sąsiedztwie autostrady. ( o raju koszmar) Czy moze ktoś z Was ma jakiś "cynk" lub wie gdzie szukać informacji w miare dokładnych gdzie ta A2 bedzie przebiegać.Nie chce by za kilka lat okazało sie, ze 20 metrów od mojej bramy bedzie stado dzikich tirów... Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.10.2002 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Na planach zagospodarowania terenu w gminie powinien być naniesiony przyszły przebieg autostrady. W Gminie Tarczyn na dużej mapie jest narysowana jakaś autostrada przerywaną linią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 30.10.2002 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Dla "poprawienia nastroju" proponuję przeczytać wątek "Autostrada - przez mój nowo budowany dom" w prawo i pieniądze. Jak widać na przykładzie nie zawsze dobre rozeznanie ochroni nas przed kłopotami. Ale sprawdzać TRZEBA. [ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2002-10-30 13:09 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.10.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Z mojego rozeznania A2 będzie biegła kilka km na południe od trasy poznańskiej do węzła w Konotopie. Przy zakupie działki też sprawdzałem planowaną lokalizację A2 w dostępnych źrodłach (prasa) i stwierdziłem, że kilkanaście km na północ od poznańskiej jest bezpiecznie a z drugiej strony względnie blisko do autostrady, która może się przydać na dojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts