wmed 30.05.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie mi ludzie jak przecinać pustaki poryzowane POROTHERM?Szlifierka z tarczą diamentową 230 jest do kitu bo tnie na głębokość 7cm - to za mało i czasem jak szarpnie to lata jak łopata[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budynek06 30.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Wejdź na stronę porotermu i poszukaj, albo zapytaj w miejscu gdzie kupowałeś materiał. pozdrawiam!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 30.05.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 SĄ SPECJALNE PIŁY DO TYCH CEGIEŁ KAŻDA HURTOWNIA POWINNA MIEĆ INFO SKĄD MOŻNA JA WYPOŻYCZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 31.05.2005 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Mój wykonawca miał piłę stołową czy jak to sie nazywa i ładnie mu szło cięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 31.05.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Powiedzcie mi ludzie jak przecinać pustaki poryzowane POROTHERM?Szlifierka z tarczą diamentową 230 jest do kitu bo tnie na głębokość 7cm - to za mało i czasem jak szarpnie to lata jak łopata Polecam ten wątek http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=666018 U mnie cieli właśnie tarczą i nie było większych problemów, grubsze trzeba było tylko dołupywać w środku. Co co szarpania to raczej kwestia techniki cięcia i odpowiednie przykładanie tarczy do materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts