Filo 28.11.2002 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Jeśli wykańczasz większość podłóg posadzką ceramiczną to nie ma potrzeby zacierania "wiatrakiem" - struktura porowata będzie pod zaprawę klejącą OK. Listwa wibracyjna to fajny paten ale do jej obsługi trzeba mieć wprawę, ja wolałem maszynę bardziej prostą, czyli poprzednio wspomnianą belkę drewnianą 15cmx20cm przesuwaną ruchem "posuwistym" po elementach brzegowych. Oczywiście warunkiem sukcesu jest prawidłowa niwelacja elementów brzegowych i szerokość fundamentu nie przekraczająca 7-8 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM1719499045 29.11.2002 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 SPROSTOWANIE:W jednej z moich poprzednich wypowiedzi przytoczyłem odpowiedź przedstawiciela firmy Legalett . Chciałbym oświadczyć, że sam jestem bardzo zainteresowany tą technologią a moje wypowiedzi nie są w żaden sposób związany z jakąkolwiek formą reklamy tej firmy. Oczywiście niestosowne z mojej strony było użycie przytoczonej wypowiedzi oraz podanie nazwiska bez zgody zainteresowanej strony za co serdecznie przepraszam. Jestem początkującym użytkownikiem Forum i mam nadzieję, że wszyscy wybaczą mi tak niefortunne zachowanie. [ Ta wiadomość była edytowana przez: M@M dnia 2002-11-30 21:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.11.2002 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 M@M,możesz wejść do wsoich wypowiedzi (Edytuj) i usunąć "niepotrzebne" słowa czy zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.11.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Dzisiaj widziałem leaglett położony kilka miesięcy temu i do tego gruntowy wymiennik ciepła. I .... Niewiel widać z zewnątrz płyta jak płyta (dzisiaj było zalwanie stropu nad parterem). Więc moje wieści z placu boju niewiel nowego wnoszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts