MAREK S 08.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Tutaj masz tuje Brabant (podobno) http://img258.echo.cx/img258/1888/g039pe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpot 08.06.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 To jest jakis domek, Gdzie te Thuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 08.06.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Prosze wykasowac zdjecie domku, pomylilem sie kurka wodna,mialo byc inne a mowilem,ze slaby jestem w te klocki na kompie mialo byc to: http://img285.echo.cx/img285/9452/hpim13899ot.jpg Odnosnie podlewania to na poczatku intensywnie a teraz raz na jakis czas ale tak ze wokol woda az stoi, tak samo staram sie podlewac trawnik (teraz mysle nad nawadnianiem)... Trawnik nawoze raz w roku Substral 100 dni. Tuje raz w roku azofoska i troche specjalnym nawozem do Tuj i to wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpot 08.06.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Bardzo ladny ogrod. Zdjecie mozesz tylko sam skasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 08.06.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 To nie jakis ale taki bedzie moj po przebudowie Jak moge to wykasowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpot 08.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ładny domek bedzie.Kazdy Twoj post ma w prawym gornym rogu kredke i kartke co oznacza Zmien lub usun post. Wejdz tam i sprobuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 08.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzieki chcialbym zeby taki bylBylem w usun ale potem znowu to wraca nie wiem co dalej kliknac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpot 09.06.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Tam musi byc jakis wpis zdjecia. Nalezy ta cala linie usunac. Jak nie ma to juz sam nie wiem. Najwyzej niech zostanie i bedziemy wiedziec jaki domek bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.06.2005 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Natka "Olej" i juz a potem przeslij nam swoj trawnik i ma byc lepszy niz ten oł dżizys!!!! jaki piękny!!! Teraz to już mnie dobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.06.2005 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Trawnik nawoze raz w roku Substral 100 dni. Tuje raz w roku azofoska i troche specjalnym nawozem do Tuj i to wszystko Pozdrawiam Marku - czy trawnik "oddzielasz" od reszty zwykłym rollborderem z marketów budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 09.06.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Natka, Ty nam tu Boga nie wzywaj tylko za sikawke i na ogrod pedz i troche podraznij tego sasiada tentego Tak,trawnik jest ograniczony nazwyklejszym rollborderem,jak cos z nim stanie to sie potem cos wymysli. PS: I nie martw sie tak, przeciez wiesz ze ogrod to czas + czas + czas, my tylko jestesmy jako dodatek do przyrody,chociaz czasem trzeba przyznac ze mily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 13.06.2005 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Natka, Ty nam tu Boga nie wzywaj tylko za sikawke i na ogrod pedz PS: I nie martw sie tak, przeciez wiesz ze ogrod to czas + czas + czas, my tylko jestesmy jako dodatek do przyrody,chociaz czasem trzeba przyznac ze mily narazie deszcz mnie wyręczył a z tym czasem to oczywiście święta prawda, ale ja niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 13.06.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Natka,A mnie wkurzyl gdyz strasznie mi trawa porosla i mszyce mi atakuja moje roze kurka wodna...a wlasnie zaczynaja kwitnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 13.06.2005 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Natka, A mnie wkurzyl gdyz strasznie mi trawa porosla i mszyce mi atakuja moje roze kurka wodna...a wlasnie zaczynaja kwitnac... A ja dzisiaj zabieram się za walkę z mnieszkiem i koniczyną - też pojawiło się sporo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 13.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Natka i nie zdazylem dzis zaopiekowac sie ogrodem....Jak twoj trawniczek, moze nam pokazesz w koncu jak sie meczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 15.06.2005 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Natka i nie zdazylem dzis zaopiekowac sie ogrodem.... Jak twoj trawniczek, moze nam pokazesz w koncu jak sie meczysz? narazie nie mam czym się chwalić z resztą zobacz sam : http://foto.onet.pl/upload/35/50/_490589_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 15.06.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Natkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Super cos fajnego,nie wiem czemu tak sie zle wyrazasz o swym ogrodzie i trawniku? Nie mow tak bo nie bedzie Ci roslo PS: zapodaj wiecej zdjec, a ja Ci gratuluje tego wyniku i tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 16.06.2005 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Natkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Super cos fajnego,nie wiem czemu tak sie zle wyrazasz o swym ogrodzie i trawniku? Nie mow tak bo nie bedzie Ci roslo PS: zapodaj wiecej zdjec, a ja Ci gratuluje tego wyniku i tak trzymac dzięki za próbę podniesienia mnie na duchu Trawnikowi codziennie śpiewam kołysanki, więc powinien ładnie rosnąć (cholerka, a może właśnie dlatego taki marny! ) Tak sobie wczoraj leżałam na tarasku, i kontemplowałam, i doszłam do wniosku, że spróbuję go zwertykulować na jesień, a potem wczesną wiosną - może wtedu pozbędę się tych już-prawie-zdrewniałych łodyg i mój trawnik będzie ok Trawa "od frontu wygląda już zupełnie inaczej : http://foto.onet.pl/upload/34/24/_491325_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 16.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Natka, Jak tak dalej pojdzie to bedziesz tutaj pani specjalist od trawnikow i nie tylko widze Bardzo to fajnie wyglada i bardzo mi sie podoba (nie tylko mnie mysle) pamietaj czas i czas i bedzie oki,kolejne moje gratulacje dla wlascicieli tego trawnika i reszty zieleniny PS: Ja tez bede musial 2 moje trawniczki z przodu zregenerowac na jesien, gdyz robil go pseudo ogrodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 20.06.2005 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Natka, Jak tak dalej pojdzie to bedziesz tutaj pani specjalist od trawnikow i nie tylko widze Marku - teraz się zarumieniłam (ale oczko zauważyłam ) Week-end upłynął pod znakiem trzech kolejnych plag, które nawiedziły mój trawnik : 1) MECH! (co z tym zrobić????) 2) po upałach pojawiło się mnóstwo suchych, twardych źdźbeł (po koszeniu to wygląda jak uschnięte ściernisko ) - co z tym począć??? 3) kosiarka mi wysiadła i wygląda na to, że będę musiała kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts