6daro6 31.05.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Poszukuje osoby która budowała, buduje lub zamierza budowac dom B42 projekt z firmy "agrobisp". Dziekuje bardzo za ewentualny kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konzad 31.05.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 jestem juz na etapie prac wykończeniowych - projekt tylko troche zmodyfikowany - zmieniłem układ komina w kotłowni na prostopadły do kalenicy a w konsekwencji zminiejszyłem najmniejszy pokój na poddaszu - wydzieliłem z niego korytarzyk do wejścia do łazienki. Jednak budujac jeszcze raz przesunąłbym ten komin do sciany zewnątrznej dzieki czemu łazienka na poddaszu byłaby bardziej przestrzenna - teraz mam komin na srodku - ale z takim rozwiazaniem tez jest fajnie bo mozna ja ciekawiej i mało banalnie zaaranżowacoczywiście są tez i inne zmiany - np. likwidacja części otworów okiennych a powiekszenie innychjesli masz jakis pytania to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts