Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PSYCHOLODZY CO DALEJ?

Agacka1719499039

Recommended Posts

Czy to jest normalne żyć czyms czego nie ma!

Tu na prawdę potrzebny psycholog.Dom na papierze(projekt)

Działka nieodrolniona (papiery w toku)Aja nie potrafię o niczym innym myślec i to na dodatek trwa juz kilka miesięcy.Ogród urządzony, dom umeblowany(na papierze oczywiscie)

Czy mi odbiło? Może iść do specjalisty tylko jakiego?

Aga

Witaj,

Tak, to calkiem normalne. Dobrze jak czlowiek ma jakis cel do ktorego bedzie lub juz dązy. Mysle ze wiekszosc na tym forum zaczynala od kawalka papieru(projektu). I tak jestes w konfortowej sytuacji bo masz dzialke. Ale nie bede Cie oszikiwal jestes na etapie choroby budowlanej ale o innej mutacji ktora ewuluje do pelnej choroby. Ale to z czasem postepow zwiazanych z budowa.

Pozdrawiam

Maciej

Agacka - bardzo zdrowa jest ta Twoja choroba. Ja mocno wierzę w jedną rzecz - aby coś zrealizować, musimy robic WSZYSTKO, co tylko możemy zrobić, aby się udało.

Marzenia - wbrew pozorom, są bardzo istotnym elementem sukcesu jakiegoś przedsięwzięcia (a zwłaszcza TAKIEGO: własnego domu). Jest to swego rodzaju motor napędzajacy każdego dnia. Pomaga w przekraczaniu barier nie do przekroczenia, załatwianiu spraw nie do załatwienia. Przy samej racjonalności juz dawno większość z nas by się wypaliła. A tak ... udaje się !!!

Status podoba mi się - ale bardziej podoba mi się stały bywalec :wink: - no to muszę podgonić :wink:

Ps

Ja też zaczynam u siebie dostrzegać pierwsze symptomy bardzo groźnej odmiany choroby o której pisałeś wywoływanej przez dobrze znany szczep bakterii: wykończenikus :grin:

[ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2002-10-30 11:03 ]

On 2002-10-30 11:04, am wrote:

Ciekawe kto kogo wykończy : ja domek czy on mnie :grin:

Nie damy sie bakterii, wykonczymy domek a wirus sie uspi. :smile:

:cry: w co ja wierze, on nigdy nie odejdzie. Przeciez w domku z dzialka zawsze jest cos do roboty. Jedynym naszym ratunkiem jest zyc z nim w symbiozie.

Ale jak pomysle ze juz niedlugo znowu wiosna i lato.

Ah

Witaj Joja szłyszałm kiedys o wiosnie i lato też mi się obiło o uszy i to chyba nie było nic złego powiem więcej to było miłłe !!!!!!!!!

Camela ja juz pare razy przemeblowałam a teraz jestem na etapie oświetlenia i montowania gniazdek. Moje dzieci juz nawet ułożyły dywaniki w swoich pokojach:smile:

Piszcie piszcie juz nawet prawie się zdecydowałam rzucić w wir tej choroby Pozdrowionka Aga

• 4 years później...

Ja zachorowałam trzy lata temu, papier w kratkę i ciągłe rysowanie, tu pokój, tu komin, tu kuchnia, a na samochód ciężko było uzbierać, o działce nie wspomnę, a siostra właśnie kupiła mieszkanie i nie chciała słuchać o szukaniu działki. Dziś stoją 2 domy - stan surowy.

Uwaga: choroba może być zaraźliwa! :wink:

A co robię w domu - przeważnie sprzątam :D

Czy to jest normalne żyć czyms czego nie ma!

Tu na prawdę potrzebny psycholog.Dom na papierze(projekt)

Działka nieodrolniona (papiery w toku)Aja nie potrafię o niczym innym myślec i to na dodatek trwa juz kilka miesięcy.Ogród urządzony, dom umeblowany(na papierze oczywiscie)

Czy mi odbiło? Może iść do specjalisty tylko jakiego?

Aga

Jak budowałam dom, niespecjalnie zastanawiałam się nad wnętrzami. I jak przyszło do urządzania zaczął się mały dramat, bo nie jest łatwo w ciągu miesiąca znaleźć ciekawy i niedrogi sposób urządzenia kuchni, łazienek, salonu itp. Lepiej jest przemyśleć sobie wszystko wcześniej, to i poprawek będzie mniej.

Pozdrawiam :)