Żelka 16.01.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Qurcze Agacka, o czym Ty mowisz, przeciez Ty juz masz dom i to jaki... Znowu sie budujesz??? Czy ja cos pomieszalam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Nie pomieszalas, ale spojrzyj na date jej wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 mmmad wielkie dzieki!!! No teraz zalapalam... No to trzeba napisac, ze kobiecie sie udalo..,wiec warto miec marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A matka dyrektorka wykazala sie na wstepie pomyslunkiem. Zamiast zakladac nowy temat - dokleila sie do starego. Szkoda, ze w wymianie doswiadczen tego nie umieja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 16.01.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 O kurczę, ja też nie spojrzałam że to jest post z 2002r., czyli ja wtedy nawet o działce nie myślałam. I daję dobre rady komuś, kto sam mógłby mi je dawać... Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Nie ważne, dajesz rady nastepnym.U mnie choroba trwa, a że budowa stoi, wiec robię się coraz bardziej zgryźliwa. Nawet małż nie chce rozmawiać ze mną o kominie. Ciągle mówi, że jak zaczniemy to się wyjaśni....A dziecko układa piosenki "Przez NSA nie mam psa" (czekamy na wyrok w sprawie istnienia palnu zagosp., budowa jest warunkiem psa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 zachorowałam dwa lata temu, ani działki ,ani projektu , tylko WIZJA ... znalazłam działkę z domkiem jutro przetarg trzymajcie kciuki Ja trzymam mocno kciuki I mam nadzieję cieszyć sie jutro z tobą z wygranego przetargu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.01.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 może Agacka się odezwie ..... i napisze jak spełniła swoje marzenia mam nadzieję, że zagląda jeszcze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts