bladyy78 31.05.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Zastanawiam sie nad dachem i mam do wybory dachówke cementowa lub blachodachówke na dachówke ceramiczna mnie nie stac. Co byscie mi polecili i ewentualnie jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 31.05.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Spróbuj tu:http://murator.com.pl/forum/search.php?mode=results Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Wybierz tą,która Ci się podoba najbardziej. A co do jakości,to ilu fachowców-tyle opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 04.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 sprawdź euronit rozmawiałem z wykonawcą i bardzo je zachwalał mają systemy przeciw twożeniu się mchów[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 05.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja wybiorę Braas w technologii cisar, ładna, znam ludzi , którzy mają i są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 05.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja wybiorę Braas w technologii cisar, ładna, znam ludzi , którzy mają i są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 22.08.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ja mam Nelskampa i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Euronit się reklamuje, że dachówka jest barwiona w masie. To dlaczego po odłamania kawałka w środku jest szara a nie brązowa, skoro wierzch jest brązowy? Na to pytanie odpowiedzieli w Euronicie, że gdyby chcieli środek dachówki zrobić brązowy, poszłoby bardzo dużo barwnika, co podniosłoby koszt produkcji a tym samym cenę. To po diabła reklamują, że jest barwiona w masie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 24.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dobre i znaneA teraz w korzystnej cenie:Braas Celtycka teraz w promocji "20% dachu gratis" lub inaczej "dodatkowe 20% rabatu".Euronit Ekstra i Profil S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 My mamy brązowego UNIBETA rzymską. Jest barwiona w masie, ale kolor w środku nie jest taki sam jak na powierzchni. Podobno przyczyna jest barwnik stosowany do masy ktory nie wybarwia na tak intensywny kolor. Ogólnie trzyma wymiar, dobrze się układa i docina - dekarze byli zadowoleni. W transporcie niewiele uszkodzonych które i tak były zrekompensowane dodatkowymi dachówkami dodawanymi do każdej palety. W efekcie powstał ładny dach za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A teraz w korzystnej cenie: Braas Celtycka teraz w promocji "20% dachu gratis" lub inaczej "dodatkowe 20% rabatu". Euronit Ekstra i Profil S statek a do kiedy ta promocja obowiązuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 25.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 W Braasie promocja trwa do końca września i obejmuje dachówki Celtyckie w powłoce Lumino. kolory: czerwony, ciemnoczerwony, brązowy i czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A w Euronicie? ten mnie bardziej interesuje No chyba że źle zrozumiałam i taką promocję ma tylko Braas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 26.08.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ja w końcu zdecydowałem się na Robena jes promocja na kolor miedziany wyjdzie to 2 zł drożej na m2 niż betonowa więc się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 29.08.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Warto kupić w firmie stabilnej i gatunek dachówki często kupowany.Jest wówczas szansa, że jak nam za 20 lat wichura zwieje, to dokupimy w tym samym gatunku i kolorze.Warto też porównać ceny dachówek specjalnych (tych sprzedawanych na sztuki), a nie tylko podstawowych (sprzedawanych na m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts