Tommco 02.06.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Może mój większy, ale za to w porównaniu do Ciebie, to jeszcze w polu...a u Ciebie wszystko już takie dopieszczone.... Elegancki...jeśli na serio tak uważasz, to się cieszę, chociaż miała to być raczej skromna (czyt. również niedroga) elegancja Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 18.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Gratulacje. Domek przepiękny. My już tak na 90 % jesteśmy zdecydowani na D06. Więc interesuje mnie wszystko co związane z tym projektem. Mam pytanko czy w salonie mieści się stół z krzesłami i koplet wypoczynkowy przy kominku ? A kominek macie super i podłoga z sosny moje marzenie. Slicznie, Slicznie. A i jeszcze jedno czy stop zrobiliście gęstożebrowy? I czy był to większy koszt w porównaniu do drewnianego. Pozdrawiam. i przygotowuę sie powoli do podjęcia ostatecznej decyzji zakupienia projektu D06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalaM 21.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam. Bardzo podoba mi się domek. Cieszę się, że mogłam obejrzeć taki domek w całości (nie tylkoprojekt). Min. dzięki tym zdięciom udało mi się przekonać męża, aby budować w przyszłości D06. Oczywiście ta przyszłość będzie dużo wcześniej niż planowany przez męża dom 120m. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiz1 22.02.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Przedstawiam mój domek weekendowo-emerytalny. Początek budowy czerwiec 2004. Obecny stan - calkowicie wykończony (nie widać tego niestety na tych zdjęciach). Chętnie podzielę sie uwagami na temat tego projektu:) Witam serdecznie. Planuję budowę podobnego domku (aktualnie czekam na PnB), zauważyłemna zdjęciach, że ogrzewanie to kominek i elektryczne grzejniki konwektorowe - jak wypadają w związku z tym koszty ogrzewania? Elektryczne kusi (tania instalacja) ale te ceny prądu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts