Kryspin 05.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Sam mam blachodachówkę budmatu. Wcześniej na rok przed decyzją robiłem testy na ścinkach zabranych od kolegi, skonfrontowałem opinie kilku znajomych którzy mają blachę od ładnych paru latek i raczej bez obaw o jakosć. Pozdrawiam i zyczę trafnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 05.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 http://www.bratex.pl/podstrona/firma.html przyjrzyj się zdjęciu i się doczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 05.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 W Polsce jest trzech producentów ze szwedzkiej blachu SSAB BUDMAT, BRATEX oraz Finish Profiles. Co do Planji to również szwedzka blacha ale produkowana w Szwecji i tam cięta.Kupując dach z Planji nie dostaniesz blachodachówki z jednego kawałka blachy.Dach jest składany z gotowych arkuszy na placu.Po pierwsze większa ilość odpadów bo arkusze o standartowych wymiarach a nie cięte na wymiar. Po drugie ze względu, że różne długości różnie się sprzedają dostaniesz arkusze blachy z różnych okresów produkcji tak więc może ona różnić się kolorem i raczej wygląda to nieciekawie na dachu. Jeśli chodzi o blachę Budmatu zakład produkcyjny masz w Płocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin252 05.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dziękuję za odpowiedzi, mogę już podyskutować z tym sprzedawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomisk 13.09.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 MA ktoś z was taka blachodachówkę na swoim domu jeśli tak prosił bym o jakieś zdjęcie albo sary bo na 100% będzie to Budmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska1972 26.09.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 witam mam pytanie czy ktoś ma u siebie blachodachówkę WENUS Z BUDMATU bardzo proszę o zdjęcia lub swoje opinie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 07.07.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Witam! Podbijam wątek. Proszę o ocenę blachodachówki modułowej BUD Matu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 11.07.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 venecja arcelor okolo 30 zł m2 ssab okolo 33 zł m2 ceny za m2 calkowity, nie mylić z cena panela, za panel oczywiście niższa bo nie ma calego m2. Niestety dość czesta praktyka sprzedawcow to sprzedaż w arkuszach i nieinformowanie klienta ze to nie jest caly m2. Wbrew pozorom są jeszcze ludzie którzy o to nie zapytają. Miałem ostatnio takiego - jego mina po uświadomieniu że zaplacil za arkusz tyle ile kosztuje m2 - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts