Aga - Żona Facia 17.03.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Wymieniacie rodzaje płytek:- błyszczące- matowe- satynowe- z połyskiemw głowie się kręci od tych nazw. Czy można dopasować zdjęcia do tych rodzajów płytek?????? Mi się podobają błyszczące ale naprawdę muszą być powalające na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 18.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 W łazience mam błyszczącą ,każda plama jest widoczna - horror i nigdy więcej . Odkamieniacz w ciągłym użyciu. W kuchni uparłam się przy pólmacie mino protestów całej rodziny i jestem zachwycona , cała reszta domowników też Zdecydowanie mniej sprzątania( szorowania,wycierania do sucha) i więcej czasu dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 18.03.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ja mam obecnie w łazience matowe (żółto-białe) i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Są super do utrzymania w czystości i nie widać żadnego kamienia i plam Mycie obowiązkowe po sezonie grzewczym - choć brud rozkłada się równomiernie i na pierwszy rzut oka nic nie widać to poprostu nie są białe. W domu chyba też takie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 18.03.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 stawiam na satynowe, zwłaszcza do łazienki, to kompromis pomiędzy wygodą a urodą z połyskiem dodają wnetrzu elegancji, klasy, przestrzeni a w łazience dodatkowo poczucie sterylnosci, ale ich utrzymanie w czystości to... to juz wiecie i nie bedę sie powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuśka1719501344 19.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 W obecnej łazience mam na podłodze płytki nazwane w sklepie jako półmatowe..... NIE RÓBCIE NIGDY TAKIEGO BŁĘDU. Wyglądają ładnie tylko kilka minut po umyciu (i to tez nie szmatą a mopem).Widać na nich każda kroplę (dodam że kolor jest raczej maskujący -szary) a ta cała matowośc objawia się tym, że rozlana kropla oliwki, czy płynu nawilżającego do kąpieli wymaga kilkakrotnego szorowania ostrymi srodkami. Na ścianach mam bardzo praktyczne płytki - jakaś hybryda (niby matowe, ale z połyskiem) no i są ze strukturą, co w ciekawy sposób wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mon1719501780 19.03.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Potwierdzam wasze obserwacje matowe plytki, kolor kremowozolty idealnie wygladaja w lazience fuge mamy ciut za ciemna - zrobilabym pod kolor kafeklow, zeby nie bylo widac jasnych nalotow w okolicy kranu, wanny plytki na podlodze tez sa matowe, o gładkiej fakturze, kolor cegalsty i jest dobrze w innym pomieszczeniu na podlodze sa matowe, o nierownej fakturze, swietnie wygladaja wyszorowane z dodatkiem roznych srodkow "nawlizajacych", ale to jednak trudno osiagnac i utrzymac.. Najlepiej z podlogowych sie spisuja wg mnie blyszczace, ale nie gladkie w nierowny bialo-szary wzor - do tego stopnia praktyczne, ze latwo zapomniec, ze juz czas je umyc w kuchni plytki sa ciemne blyszczace - kolo zlewu szybko widoczne matowe zacieki, a kolo kuchenki osady, ktore o dziwo nie rzucaja sie w oczy te blyszczace plytki myje sie bez porownania latwiej, zlew blisko, nie ma wiec przeszkod by robic to codziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 11.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Posty stare ale mam nadzieje, ze Ktos mi pomoze. Szukam zdjec z realizacji plytek Artis -Azteka D`arek - jesli jeszcze tutaj zaglądasz napisz prosze jak "sprawuja" sie Wasze plytki ....i co to jest model Hannover Perla nigdzie nie moge znaleźć Jak tylko zobaczylismy te plytki to odrazu z mezem postanowilismy , ze chcemy je miec. W sklepach kosztuja ok 145 z/m2 a w internecie 95/m2 .....spora roznica .....czy Ktos z Was robil zakupy w sklepie internetowym galeriadom.pl ?? http://www.galeriadom.pl/images/azteca_artis.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts