Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do serca przytul kota...

Recommended Posts

Pozwolę sobie na założenie wątku, gdzie przedstawię wam zdjęcia kociaków do adopcji mając nadzieję, że przynajmniej niektóre znajdą u was domek.

Oto kociak Sylwester. Czeka na kochającego właściciela.

JUŻ NIE CZEKA! JUŻ MA WŁAŚCICIELA! :D ALE NIE WYCOFUJĘ ZDJĘCIA, BO KICIUŚ PIĘKNIE WYGLĄDA JAKO WSTĘP WĄTKU!

http://www.aga.icenter.pl/koty/images_db/300661ba14d7e3779186a86a3394d597.jpg

UWAGA KOGUTEK TEŻ MA DOM! :D w związku z tym usuwam jego zdjęcie.

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A to bardziej dorosłe kociaki, ale też tęsknią za ludzkim sercem.

Oto Mika, piękna szylkretka

SZYLKRETKA MA DOM! :D ALE PONIŻEJ, KILKA POSTÓW DALEJ, JEST KOLEJNA DO WZIĘCIA!

Pięknej szaro-srebrnej kociczki już nie ma - niestety nie znam jej losów! :( Ale jest za to przepiękny szaro-srebrny kocurek. Na zdjęciu z 'klejnotami' w całej krasie! :D

http://www.aga.icenter.pl/koty/images_db/82ca5dc16ed8345de25db4ef101f0493.jpg

A to smutna historia: ktoś potruł wszystkie koty na działce, ten jeden się uratował. Ale teraz siedzi w schroniskowej klatce. :cry: Bidulek ma 4 miesiące.

Może ktoś go zechce?

KOTEK JEST OBECNIE LECZONY. ZOSTANIE WYDANY JAKO ZDROWY KOTEK. JUŻ DUŻO LEPIEJ WYGLĄDA NIZ NA TYM ZDJĘCIU. JEST CHĘTNY?

http://www.aga.icenter.pl/koty/images_db/556d310894a4c4788117489c8833db88.jpg

Gość M@riusz_Radom

http://www.aga.icenter.pl/koty/images_db/c40d183e37c857c8725db0d4a60b8314.jpg

CUDOWNY - kurna, żebym miał warunki to bym Anecie sprawił takiego kocurka ;)ciekawe czy z zajączkiem by sie nie pogryzły ;)

A tak na marginesie to mi się robi małe zoo. Na działce dokarmiam dwa burki, zająca mam w domu a ostatnio przychodzi sąsiadka z kocurem ;)

PS: Moja mama rozgląda się za jakimś puszystym kocurkiem, masz adresy sprawdzonych hodowców ?

Ojoj, gdyby nie to ze budowe dopiero zaczynamy, a teraz mieszkamy w bardzo malym mieszkanku z duuuzym psem, to ten biedny chorutki kociaczek bylby mój :(

Juz "adoptowalam" psiaczka ze schroniska -> patrz zdjecie obok ;) i pewnie jak bedzie juz domek to tym razem kota wezme tez ze

schroniska :D

bardzo dobry watek - moze bedzie tez i skuteczny :roll:

a moze stworzyć jeszcze nowy watek z psiakami do adopcji?

M@riusz

weż kotka dla mamy ze schroniska....takie sa najbardzie j oddane tak jak psy...

ja mam kota wprawdzie juz 8 letniego mam ją od momentu jak miala niecałe 4 tyg - włascicielowi znudziło sie miec kotki w domu i chciał je powyrzucać, no i moj syn przyniósł naszą Maksi w czapce....a jest zwykłym dachowcem...jest boska...

Gość M@riusz_Radom

We Wrocławiu będę prawdopodobnie we wtorek. W Gliwicach w środę a w czwartek na 90% będę w Poznaniu ;) Także dla mnie odległości mają drugorzędne znaczenie ;)

Tylko szkoda mi męczyć zwierzaka w samochodzie..

Marta

M@riusz jest z Radomia...to do Wrocka kawał drogi...choc ja po psa tez jechałam do swidnicy ze szczecina :lol:

Moi drodzy, jeżeli ktoś chce przygarnąć kociaka, niech się nie przejmuje, że te kociaki są z Wrocławia, bo po pierwsze nie zawsze są, a te które są jestesmy w stanie (działam w grupie) zorganizować transport.

P.S. Mali (szara koteczka) wydana! Ma domek! :D

Komu pozostałe?