MarzannaPG 31.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Pozwolę sobie na założenie wątku, gdzie przedstawię wam zdjęcia kociaków do adopcji mając nadzieję, że przynajmniej niektóre znajdą u was domek. Oto kociak Sylwester. Czeka na kochającego właściciela. JUŻ NIE CZEKA! JUŻ MA WŁAŚCICIELA! ALE NIE WYCOFUJĘ ZDJĘCIA, BO KICIUŚ PIĘKNIE WYGLĄDA JAKO WSTĘP WĄTKU! http://www.aga.icenter.pl/koty/images_db/300661ba14d7e3779186a86a3394d597.jpg UWAGA KOGUTEK TEŻ MA DOM! w związku z tym usuwam jego zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 31.05.2005 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A to bardziej dorosłe kociaki, ale też tęsknią za ludzkim sercem. Oto Mika, piękna szylkretka SZYLKRETKA MA DOM! ALE PONIŻEJ, KILKA POSTÓW DALEJ, JEST KOLEJNA DO WZIĘCIA! Pięknej szaro-srebrnej kociczki już nie ma - niestety nie znam jej losów! Ale jest za to przepiękny szaro-srebrny kocurek. Na zdjęciu z 'klejnotami' w całej krasie! http://www.aga.icenter.pl/koty/images_db/82ca5dc16ed8345de25db4ef101f0493.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Wojtek 31.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kogutek i Mika są zabójczy! Przecudne wszystkie cztery kotki... Oby sobie znalazły czułe ręce do pieszczochania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 01.06.2005 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A to smutna historia: ktoś potruł wszystkie koty na działce, ten jeden się uratował. Ale teraz siedzi w schroniskowej klatce. Bidulek ma 4 miesiące. Może ktoś go zechce? KOTEK JEST OBECNIE LECZONY. ZOSTANIE WYDANY JAKO ZDROWY KOTEK. JUŻ DUŻO LEPIEJ WYGLĄDA NIZ NA TYM ZDJĘCIU. JEST CHĘTNY? http://www.aga.icenter.pl/koty/images_db/556d310894a4c4788117489c8833db88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 01.06.2005 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A to inna pięknota do wzięcia! Też bidulek czeka na dom. Tym razem to jest ona. Nazywa się Mali. Komu? Komu?! Mali już ma domek! Zatem usunęłam jej fotkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 http://www.aga.icenter.pl/koty/images_db/c40d183e37c857c8725db0d4a60b8314.jpg CUDOWNY - kurna, żebym miał warunki to bym Anecie sprawił takiego kocurka ;)ciekawe czy z zajączkiem by sie nie pogryzły A tak na marginesie to mi się robi małe zoo. Na działce dokarmiam dwa burki, zająca mam w domu a ostatnio przychodzi sąsiadka z kocurem PS: Moja mama rozgląda się za jakimś puszystym kocurkiem, masz adresy sprawdzonych hodowców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 01.06.2005 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Niestety nie zajmuję się hodowlami. Generalnie pośredniczę w adopcji kotów niechcianych, schroniskowych, różnego typu znajd itp. A może mama skusi się jednak na Kogutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxym 02.06.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 CUDOWNY - kurna, żebym miał warunki to bym Anecie sprawił takiego kocurka do kopania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.06.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 następny "mundry inaczej" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest 02.06.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Chlapnales Mariusz i teraz bedzie sie to za Toba ciagnac A przeciez tak naprawde wcale nie chciales skrzywdzic tego kotka Powiedz, ze nie chciales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ojoj, gdyby nie to ze budowe dopiero zaczynamy, a teraz mieszkamy w bardzo malym mieszkanku z duuuzym psem, to ten biedny chorutki kociaczek bylby mój Juz "adoptowalam" psiaczka ze schroniska -> patrz zdjecie obok i pewnie jak bedzie juz domek to tym razem kota wezme tez ze schroniska bardzo dobry watek - moze bedzie tez i skuteczny a moze stworzyć jeszcze nowy watek z psiakami do adopcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.06.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chlapnales Mariusz i teraz bedzie sie to za Toba ciagnac Szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Marzanna ale biedniusi ten kocurek z działek wszystkie kotki sa biedne w tych klatkach..piszę tego posta a moja kocica lezy sobie wygodnie na łózku....o rany!!! ale biedne te koty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 M@riusz weż kotka dla mamy ze schroniska....takie sa najbardzie j oddane tak jak psy... ja mam kota wprawdzie juz 8 letniego mam ją od momentu jak miala niecałe 4 tyg - włascicielowi znudziło sie miec kotki w domu i chciał je powyrzucać, no i moj syn przyniósł naszą Maksi w czapce....a jest zwykłym dachowcem...jest boska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Tak chciałem zrobić - ale wolę aby pojechała ze mna, sama sobie wybierze futrzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 03.06.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A może pokażesz jej te kociaczki na zdjęciach? Też może sobie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Marta M@riusz jest z Radomia...to do Wrocka kawał drogi...choc ja po psa tez jechałam do swidnicy ze szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.06.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 We Wrocławiu będę prawdopodobnie we wtorek. W Gliwicach w środę a w czwartek na 90% będę w Poznaniu Także dla mnie odległości mają drugorzędne znaczenie Tylko szkoda mi męczyć zwierzaka w samochodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 M@riusz no chyba ze tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 05.06.2005 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Marta M@riusz jest z Radomia...to do Wrocka kawał drogi...choc ja po psa tez jechałam do swidnicy ze szczecina Moi drodzy, jeżeli ktoś chce przygarnąć kociaka, niech się nie przejmuje, że te kociaki są z Wrocławia, bo po pierwsze nie zawsze są, a te które są jestesmy w stanie (działam w grupie) zorganizować transport. P.S. Mali (szara koteczka) wydana! Ma domek! Komu pozostałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts