alagor 31.05.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Oto kilka pierwszych zdjęć naszego domku, które udało mi się wkleić do albumu. Bardzo mi się podobają wasze domki i chciałabym podzielić się też naszymi osiągnięciami w budowaniu. Liczę na wasze opinie, choć moze niewiele jeszcze widać. To moja strona z albumem ( więcej zdjęc)http://ebeata.photosite.com/Już są zdjęcia z prac końcowych,.zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 31.05.2005 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 a zapomniałam podać stronę - to moje pierwsze próbyhttp://ebeata.photosite.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Niestety link nie działa. Zaloguj się najpierw na onecie, wejdż w swój album i dopiero podaj link. Czekamy, bo bardzo chcemy zobaczyć Twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 01.06.2005 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 http://foto.onet.pl/mojalbum/lista.htmloto mój link, moze teraz zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 01.06.2005 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 nie wiem jak zaznaczyć ten link aby zadziałał, moze ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wejdż do albumu, wyświetl zdjęcie i dopiero podaj link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 01.06.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Link do albumu podajesz jako niezalogowana, a więc ... *" wyjdz" z albumu, *potem go odszukaj jako niezalogowana, *skopiuj zdjęcia lub cały adres albumu * wklej na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 01.06.2005 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 próbuję jeszcze razhttp://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=1&id=39901&grupa=4&kat=0&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Udało się!!! Bardzo ładny domek. A na jakim jesteś etapie i kiedy się przeprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 01.06.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Teraz działa......śliczny domek Co to za dachóweczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 01.06.2005 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 cieszę się że wreszcie mi się udało i dzięki za pochwałyplanujemy przeprowadzkę jesienią, zostały nam wykończenia: za chwilę bedą drzwi, płytki, kominek, podłogi , łazienki, no i jeszcze podjazd i płot, bo na razie prowizorkadachówka Braas cementowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 To życzę Ci szybkiego wykańczania i przede wszystkim bezstresowego. I wklejaj zdjęcia!!! Będziemy Ci kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 26.06.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Mam nowy album, a w nim więcej zdjęć. Zapraszam do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 27.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Alagor,Gratuluję domku. Prezentuje się świetnie.Mam pytanko. Jaki to projekt? Twoje poddasze - odnoszę takie wrażenie- ma identyczny układ pomieszczeń jak u mnie.Pozdrawiam serdecznie i życzę aby przeprowadzka nastąpiła w zaplanowanym terminie. Moje plany przeprowadzkowe też dotyczą jesieni ale mam obawy, że w naszym przypadku może nastąpić poślizg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 27.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Fajny domek Naprawdę super to wszystko wygląda A drzwi zewnętrzne mamy takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 27.06.2005 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Bardzo się cieszę że obejrzałyście nasz dom. Projekt był indywidualny, gdyż żaden gotowy, który nam odpowiadał, nie zmieścił się na naszej działce. Alienko, napisz jaki masz projekt, to porównam z moim. Jeśli chodzi o drzwi zewnętrzne, to na razie chyba najładniejsza rzecz w tym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 27.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Alagor, Mój domek to bliżniaczek APS 91. http://nowydom.onet.pl/2186,1,projekt.html U mnie na poddaszu z holu wchodzi się do łazienki i trzech sypialni. Kiedy spojrzałam na Twoje zdjęcie widok wydał mi się bardzo znajomy. I jeszcze to wejście na stryszek. Mam identyczne w tym samym miejscu. Ogólnie natomiast nasze domki są różne. Twój ma dużo ciekawszą bryłę. W moim bliźniaczku, niestety w pokoju nad garażem mam tylko okna połaciowe (za ścianą sąsiad). Na parterze mamy zmiany tj. nie ma spiżarni i wiatrołapu, planuję wyrzucić kawałek ściany między kuchnią i holem (muszę się śpieszyć bo ok. 20 lipca wchodzi pan od gresu). Mam nadzieję, że tym zabiegiem uzyskam efekt większej przestrzeni. Pozdrawiam serdecznie. Twoje drzwi rzeczywiście piękne, dopiero teraz je dojrzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 02.08.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Zapraszam do obejrzenia zdjęc ze środka naszego domu np. schody i kominek. Te prace wykończeniowe choć przyjemne to jednak trochę stresujące (głównie chodzi o rachunki). Poza tym mam już dość wszystko wiedzących fachowców, którzy wszystko wiedzą najlepiej. Czy wy też z takimi się spotykacie?( to chyba pytanie retoryczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Obejrzałam Twój domek w środku i na zewnątrz.Jest bardzo ładny. Podoba mi się Twój kominek i schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts