Adam___ 01.06.2005 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam Mam taki troche problem komputerowy Na moim kompie - zreszta chyba nie tylko na moim - istnieje cos takiego jak blokada tych okienek reklamowych co nieraz wyskakuja jak sie wejdzie na jakas strone sieciowa. Na Onet.pl czesto cos takiego jest. Pojawia sie taki pasek u gory na ktorym pisze ze "Wyskakujace okienko zostalo zablokowane.Aby zobaczyc to okienko lub opcje dodatkowe , kliknij tutaj ..." Jezeli sie zrobi akceptacje to wtedy ju zlataja te rekalmy i wogole. Na Onet.pl wlasnie sobie wlaczylem takie cos.I ciagle mi te reklamy lataja i leksza denerwuja W jaki cudowny sposob mozna WLACZYC ta blokade Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ściągnij sobie albo NetSprint Toolbar albo CWShredder 2.13 albo coś stąd [właśnie pływa taki popup LOTu ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.06.2005 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ściągnij sobie NetSprint Toolbar Juz sobie sciagnalem. Normlanie inne przegladanie Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.06.2005 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nie wiem co zle robie ale kicha totalna Sciagnalem sobie tego programa tylko ze niema go tam gdzie powinien byc Poczytalem Pomoc na ich stronie i dalej kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Może Ty masz wirucha jakiegoś ? Myknij system antyspyware'm Ad Aware [krótki opis tutaj] poczytaj też o NetSprint tutaj Jeśli nie pomoże, odinstaluj NetSprint i spróbuj z CWShredder'em lub z programami z kolejnego linku który podałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.06.2005 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Może Ty masz wirucha jakiegoś ? Myknij system antyspyware'm "Przelecialem " kompa antyspywarem i nic.Tzn cos tam bylo ale nic szczegolnego.Zadnego trypla nie bylo Poczytalem o tym NetSprincie i nie wiem czemu sie nie chce zainstalowac spróbuj z CWShredder'em lub z programami z kolejnego linku który podałem powyżej. I dalej nic. To co wyskakuje to sie chyba "pop up" nazywa. I za chorobe nie wiem jak to zlikwidowac Zeby nie wyskakiwalo Chyba mi przyjdzie nauczyc sie z tym zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Spróbuj z tej strony Maxthon 1.3.1 Combo zainstaluj też spolszczenie. Podobno nie ma lepszej nakładki na IE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts