wojcik9 02.06.2005 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A jak to jest z tymi odległościami?? - 5m od drogi gminnej- 4m od sąsiada Ale od jakiego punktu liczy się tą odległość ?? Od ściany?? czy np. od końca dachu?? PZDRPW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Taaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicher 06.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 odp. Cypkowi: wjazd do garażu, wyjście z domu, miejsce na samochód mogą być z boku domu. mamy przecież po odliczeniu domu przy założeniu ,że będzie stał na środku sporo miejsca.Taras i ogród mogą być z drugiego boku. Tak możemy ustawić dom ,że ogród będzie miał z 600 m2.Co do odległości to z tyłu jeżeli nie będzie okien to 3 m, a z przodu od drogi może być 4 m pod war. że jest to droga niepubliczna gminna i jaka jest linia zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIBON 10.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ta twoja linia to nic . ja mam dylemat kupiłem dzialke 17ar. linia energetyczna przchodzi ok 40m od granicy mojej dzialki obok stoi jeszcze slup telefoniczny ery to wszystko jest z jednej trony dziaki tak poza tym super widok las łąki powiedzcie co wy na to. budowac czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts