gacek95 01.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 wiem, że już wcześniej był to temat poruszany, ale poradzcie zwiężle:*potrzeba dla kobitki kosiarki*trawnik-ok. 80m/kw, równy teren z automatycznym nawadnianiem*musi być elektryczna bo kobitka samotna i nic nie umie sama zrobić*cena do 700zl. bo nie jestem zbyt dziany*może bosch? bo ktoś mówił, że dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 01.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 wiem, że już wcześniej był to temat poruszany, ale poradzcie zwiężle: *potrzeba dla kobitki kosiarki *trawnik-ok. 80m/kw, równy teren z automatycznym nawadnianiem *musi być elektryczna bo kobitka samotna i nic nie umie sama zrobić *cena do 700zl. bo nie jestem zbyt dziany *może bosch? bo ktoś mówił, że dobry? Jeżeli chce wydać aż 700 zł to może jakąś akumulatorową. W przeciwnym wypadku jakąkolwiek elektryczną (jeśli ma dostęp do prądu) - wystarczy 900 W - większe nie zalecane ze względu na ciężar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 03.06.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja preferuje mocniejsze minimum 1300W. Jak zaniedbasz trawnik wyjeżdżając na urlop to się przyda, a podlewany będzie więc urośnie po kolana, a taka słaba kosiareczka padnie, a nie skosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyyy2002 05.06.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 wiem, że już wcześniej był to temat poruszany, ale poradzcie zwiężle: *potrzeba dla kobitki kosiarki *trawnik-ok. 80m/kw, równy teren z automatycznym nawadnianiem *musi być elektryczna bo kobitka samotna i nic nie umie sama zrobić *cena do 700zl. bo nie jestem zbyt dziany *może bosch? bo ktoś mówił, że dobry? witanm, za 700zł to monz kupić taką kosiarekje że by las wykosiła:P ale tak poważnie to jak na taki malutki trawniczek to proponuje zwykłą ksoiarke z jakiegoś hipermarketu np. OBI za około 200-300 moze 400zł spokojnie starczy 1000W, firma BOSH jest to firma ze ttakj powiem pokazowa droga i słaba ja osobiście kupuje sprzęt HITACHi bvardzoi drogi ale super nie wiem czy mają kosiarki ael kosy spalinowe mają bo kupiłem za 1500zł ale sprzęt konretny . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts