piotr.nowy 01.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Gdzieś mi się obiło o uszy (lub oczy) , że agroturystyka "podpada" pod działalność rolniczą. W związku z tym logiczne wydaje się założenie ,że obiekty budowlane służące prowadzeniu działalności agroturystycznej można i należy traktować jako "zabudowę zagrodową" , co z kolei pozwalałoby uzyskać pozwolenie na ich budowę na działkach siedliskowych lub takich na których plan zagospodarowania lub studium, dopuszcza zabudowę zagrodową. Czy mam rację? Zna ktoś jakiś dotyczący tego tematu przepis? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 01.06.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Dodam jeszcze , że obiła mi się również informacja , że cała rzecz może być zależna od ilości pokoi dla gości czy coś w tym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts