BOBO1 01.06.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zamierzam ścieżkę w ogrodzie zrobić z dużych kamieni, które od góry są płaskie. Nie wiem gdzie w Warszawie lub okolicy można je kupić i jaka jest ich cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.06.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Widziałem takie miejsce i sam się tam wybieram, aby ustalić ceny. Ja raczej jestem zainteresowany kamieniami do zrobienia skalniaka, ale chyba mają różne, a ponadto robią bruk.Mieszczą się na ulicy Zwoleńskiej w Wawrze. Numeru nie znam, ale łatwo trafić, bo miejsce jest łatwo widoczne jak się jedzie ulicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zerknij na południe Warszawy jeśli Ci pasuje : ulica Farbiarska w Pyrach.Można dostać oczopląsu i dygotania kolan od ilości i form kamienia wszelakiego i płaskiego i kwadratowego i plaskatego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 16.06.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Tak maja fajna stronek ze wszelkimi zdjeciami http://www.agkorc.com.pl chyba cos tak ja tam kupilem tylko uwaga bo maja bardzo "interesujaca" polityke cenowa. Np. 700kg kamienia kosztuje o 30% wiecej niz 1001kg bo powyzej tony jest taniej - wiec "musialem" wziac o polowe wiecej (w stosunku do 700kg) zeby zaplacic 30% mniej Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 16.06.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Widziałem takie miejsce i sam się tam wybieram, aby ustalić ceny. Ja raczej jestem zainteresowany kamieniami do zrobienia skalniaka, ale chyba mają różne, a ponadto robią bruk. Mieszczą się na ulicy Zwoleńskiej w Wawrze. Numeru nie znam, ale łatwo trafić, bo miejsce jest łatwo widoczne jak się jedzie ulicą. Zwoleńska 10. Przyzwoity skład (brałem tam kostkę granitową), ale myślę w AG Korc na Farbiarskiej jest większy wybór - choć drożej, ale pewnie nie potrzebujesz tego tak wiele. Zależy gdzie masz bliżej. Te płaskie kamienie to może być bardzo różny surowiec - najczęściej piaskowiec, ale widziałem też granit , marmur, dolomit, malachit - można dobrać wg. gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 16.06.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jutro tam jadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 16.06.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Spróbuj jeszcze w Ząbkach, jadąc z Warszawy Łodygową od Radzymińskiej zaraz za przejazdem kolejowym po lewej stronie - podobno ceny z tych bardziej "przyjaznych" - - ale to tylko ze słyszenia. PozdrawiamBrzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RyszardKamiński 09.07.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 (edytowane) Zamierzam ścieżkę w ogrodzie zrobić z dużych kamieni, które od góry są płaskie. Nie wiem gdzie w Warszawie lub okolicy można je kupić i jaka jest ich cena. Ja polecam (moderowano) w miejscowości Łazy (moderowano). Sporo od nich brałem, ogromny wybór, plus za transport i że można kupić w ilościach mniejszych nie tylko na tony i idzie się potargować. Pozdrawiam Edytowane 9 Lipca 2017 przez Tomaszs131 Reklama jest niezgodna z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts