Mariuszż 01.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam, mam pytanie; skąd wziąć otoczaki oprócz oczywiście opcji pójścia do sklepu ogrodniczego i zakupu, a może można zdobyć je jakoś samemu?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 03.06.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 można objechać okoliczne wsie, ale dalej od dużych miast, tam przy polach rolnicy pozostawiają wyorane kamienie, oczywiście są one własnością rolnika, ale daje się dogadać i kupić niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 03.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 możesz również popytać w żwirowniach....tam często też mają....można kupić różne...ja płaciłam kilka lat temu ok.10 zł/tonę...więcej mnie kosztował transport niż stayer otoczaków , ale wielu rolników chętnie pozbywa się kamieni z pola, więc warto pojeździć i popytać... pozdrawiam - ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts