Mariuszż 01.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam, mam pytanie; skąd wziąć otoczaki oprócz oczywiście opcji pójścia do sklepu ogrodniczego i zakupu, a może można zdobyć je jakoś samemu?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zależy jakie duże. Ja kupiłam otoczaki do ok. 6 cm średnicy jako tzw. nadziarno w żwirowni. U nich jest to odpad, płaciłam 15 zł/tonę + transport. Wybrukowałam sobie nimi podjazd. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszż 02.06.2005 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Pozdrawiam również i dziękuję bardzo za nakierowanie na trop, z racji budowanej koło mnie autostrady A2 mam żwirownię co kilka km, ruszam na poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neska 02.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 O rany !! a gdzie szukać takiej żwirowni z otoczakami w moim mieście jest jest żwirownia żużlu hutniczego mam tam troche pogrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 05.06.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 przejeżdżając przez wsie popatrz na okoliczne pola i popytaj rolników....oni chętnie pozbywają się kamieni z pola... pozdrawiam - ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 05.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 A u nas ich pełno nad Sołą może macie jakąs rzekę, której brzeg jest wysypany otoczakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts