stiff 23.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Ja tam lubię drapać szyby w aucie a najbardziej to jak zamarznie szyba wewnątrz samochodu - piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 10.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A my raczej zdecydujemy się na garaż dobudowany do ściany szczytowej. A początkowo wydawało nam się, że wiata w zupełności wystarczy. Jednak w małym domu trudno potem znaleźć miejsce na rowery, kosiarkę, narzędzia itp.Obecnie szukam infiormacji jak należy to zrobić zgodnie z przepisami, wystarczy to potraktowac jako zmianę w projekcie czy tez jako rozbudowę domu, który i tak jest w trakcie budowy?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 10.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ludzie jakie macie samochody że budujecie im mieszkania za conajmniej 30 tys zł (1500 x 20m2).Czy codziennie parkujecie w garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.07.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 A my raczej zdecydujemy się na garaż dobudowany do ściany szczytowej. A początkowo wydawało nam się, że wiata w zupełności wystarczy. Jednak w małym domu trudno potem znaleźć miejsce na rowery, kosiarkę, narzędzia itp. Obecnie szukam infiormacji jak należy to zrobić zgodnie z przepisami, wystarczy to potraktowac jako zmianę w projekcie czy tez jako rozbudowę domu, który i tak jest w trakcie budowy?. ja miałam w projekcie wiatę, ale w końcu zdecydowaliśmy się na garaż (mały dom, brak pomieszczeń gosp etc). niestety u mnie wymagało to, aneksu do projektu + zmiana pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 11.07.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Zdaję sobie sprawę z tego, że wiata jest tańsza ale garaż to garaż! nie wiem ile masz samochodów, ale jesli dwa a nie chcesz garażu dwustanoiskowego to ubuduj garaz z wiatą dla 2-giego auta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkabona 15.05.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dzięki za porady i opinie ) Po rozpatrzeniu wszystkich "za" i "przeciw", w tym po uwzględnieniu męczarni z odśnieżaniem samochodu podczas tegorocznej zimy zdecydowalismy się na garaż. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 15.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 My ostatecznie plany wprowadziliśmy w zycie i obecnie mamy dobudowany garaż o wym. wewn.3.20x7.10. Oprócz samochodu zmieści się również kosiarka, rowery, narzędzia i jeszcze kilka drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 16.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ludzie jakie macie samochody że budujecie im mieszkania za conajmniej 30 tys zł (1500 x 20m2). Czy codziennie parkujecie w garażu ? No własnie! Garaż - to jakiś burdżuazyjny wymysł. Z powodzeniem wystarczy pokrowiec. Trzeba tylko uważać, bo były przypadki podmiany samochodu pod takim pokrowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts