Gość tripper 01.06.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kochani, glazurnik wreszcie skonczyl ukladac mi lazienke i kuchnie!!! jakie to wspaniale uczucie!!! )) i po poltora miesiaca wrzucam zdjecia stan jak na razie polsurowy, zachwycac sie jeszcze nie ma czym http://tripper.photosite.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 01.06.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A zafugować nie zapomniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 01.06.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zazdroszczę. Mój siedzi drugi tydzień w łazience 6m2 i końca nie widać. A jeszcze podłoga w przedpokoju i kuchni. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zazdroszczę. Mój siedzi drugi tydzień w łazience 6m2 i końca nie widać. A jeszcze podłoga w przedpokoju i kuchni. .. Eeee tam. Mój siedzi 6-ty miesiąc i końca nie widać. Nikt mnie nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kochani, glazurnik wreszcie skonczyl ukladac mi lazienke i kuchnie!!! jakie to wspaniale uczucie!!! )) A zdjęcia będą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 01.06.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Soniko, może Twój jest nadzwyczaj dokładny (łazienki masz piękne - widziałam!) Oj nie wiem, nie wiem czy mój talentem Twojemu dorówna. Raczej wątpię... W każdym razie serdecznie gratuluję wszystkim posiadaczom świeżutkich łazieneczek! Tripper, też czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 01.06.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zazdroszczę. Mój siedzi drugi tydzień w łazience 6m2 i końca nie widać. A jeszcze podłoga w przedpokoju i kuchni. .. Eeee tam. Mój siedzi 6-ty miesiąc i końca nie widać. Nikt mnie nie przebije. może on tam mieszka sprawdź szczoteczki...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 może on tam mieszka sprawdź szczoteczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.06.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zazdroszczę. Mój siedzi drugi tydzień w łazience 6m2 i końca nie widać. A jeszcze podłoga w przedpokoju i kuchni. .. Eeee tam. Mój siedzi 6-ty miesiąc i końca nie widać. Nikt mnie nie przebije. 6-sty miesiac,no to mnie zszokowalas moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zazdroszczę. Mój siedzi drugi tydzień w łazience 6m2 i końca nie widać. A jeszcze podłoga w przedpokoju i kuchni. .. Eeee tam. Mój siedzi 6-ty miesiąc i końca nie widać. Nikt mnie nie przebije. 6-sty miesiac,no to mnie zszokowalas moja droga szósty, szósty, a będzie jeszcze chyba z dwa Miał do zrobienia podłogę na parterze i dwie łazienki, w tym jedna 4m2 na krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 01.06.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kochani, glazurnik wreszcie skonczyl ukladac mi lazienke i kuchnie!!! jakie to wspaniale uczucie!!! )) fotki...fotki...... inaczej nie uwierzymy, a więc kłamczuchujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 01.06.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Eeee tam. Mój siedzi 6-ty miesiąc i końca nie widać. Nikt mnie nie przebije. Nie żartuj Sonika !? Dziwiłaś sie że u mnie tak długo a tu sama widzisz co sie dzieje. Robi chociaz dokładnie ? Moze jakiez zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 01.06.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kochani, glazurnik wreszcie skonczyl ukladac mi lazienke i kuchnie!!! jakie to wspaniale uczucie!!! )) Tripper ! Gdzie są zdjęcia !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Eeee tam. Mój siedzi 6-ty miesiąc i końca nie widać. Nikt mnie nie przebije. Nie żartuj Sonika !? Dziwiłaś sie że u mnie tak długo a tu sama widzisz co sie dzieje. Robi chociaz dokładnie ? Moze jakiez zdjęcia... Zdjęcia są w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 01.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zapowiada sie całkiem fajnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 02.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 spoko spoko, beda zdjecia, jak juz poloze tynki na tych scianach, gdzie dziwnym trafem odlecialy moj robil miesiac, ale SZESCIU miesiecy to bym chyba psychicznie nie wytrzymal, Sonika - wspolczuje serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 02.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 no ale jeśli tynkarz będzie tak szybki jak glazurnik Soniki, to my zdjęcia za 6 m-cy najwcześniej ujrzymy a ja czekam na ten tubądzin (mam nadzieję, zę nic nie pomyliłam i Andy u Ciebie miały być), który mi się spodobał. Już nawet jedną płytkę mam w domu (wypożyczyli mi ze sklepu : ), no ale jakoś ta jedna niewielkie ma możliwości pokazania na co stać te płyteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No własnie. To jest normalnie jakieś miganie się , tynki tynkami, ale łazienkę proszę nam pokazać teraz. Jak skończył, to znaczy, że gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 tripper,i jak tam Twoje łazienki, bo my dalej czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buhaj 05.07.2005 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Sonika, a Ty karmisz tego swojego glazurnika może ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts