Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

glazurnik mi wreszcie skonczyl :))))) update: sa zdjecia

Gość tripper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość tripper

ej, no, nie znecam sie, moje mieszkanie przypomina raczej sklad materialow budowlanych niz mieszkanie (mimo tego, ze tam mieszkam)

jak skoncze to wrzuce zdjecia, tynkowanie mi jeszcze tylko zostalo do pelni szczescia ;)

To te tynki znów odleciały? ;) ja to wciąż nie mam płytek w kuchni (a mieszkam już trochę, oj mieszkam...)! goła ścianka czeka sobie na płyteczki, bo padło na Andy, ale wciąż nie jestem pewna, czy na pewno, więc tak sobie czekam na te zdjęcia :) Mogę w sumie powiedzieć, że przez Trippera mam braki w kuchni :lol:

Sonika żeby mieć taka ładną łazienke to musiał sie Pan trochę namęczyć:)))

u mnie hol kuchnie i dwie łazienki (ok. 60m razem ze ścianami) Pan góral robił 1,5 tygodnia:) wiec sama byłam pod wrażeniem tym bardziej ze 2 robotnikom robienie gładzi w pokoju 14 metrowego zajęło ok. 1,5 miesiaca :-? i jeszcze jak jednemu Panu zwrócilismy uwage ze coś chyba za długo robią te gładzie w tym pokoju to odpowiedział że musi mieć też czas na swoje prywatne sprawy...

generalnie powoli mam dość i wykończeniówka mnie dosłownie wykańcza!!!!

• 2 weeks później...
Gość tripper

spokospoko, mam porobione zdjecia, tylko szukam jakiegos miejsca na jakims serwerze, co by nie bylo limitow transferu i zeby nie trzeba bylo instalowac oprogramowania, bo ten photocostam, co wszyscy maja, to przy PCcie tylko dziala, a ja internet mam na MacIntoshu w pracy

mysle, ze dzisiaj wieczorem / jutro rano juz wrzuce, bo chyba onet bylby najlepszy, jak myslicie??