Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

glazurnik mi wreszcie skonczyl :))))) update: sa zdjecia

Gość tripper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość tripper

tak wlasciwie zobaczylem je na reklamie w jakiejs gazecie, byly pierwsze, ktore mi sie spodobaly, przegladalem jeszcze inne katalogi, ale nic innego mi sie nie spodobalo, albo mi sie po prostu nie chcialo szukac dalej

nie wiem jak sie robi stopke, wiec tu tez wklejam:

http://tripper.photosite.com/

My się chłopów nie czepiamy. Toż to przecież podziw był raczej. Tripper pozdrowienia dla współlokatora. Tylko jeden? Musi Wam być smutno tak we dwóch.

Andy są rzeczywiście śliczne. Ja myślę (mam już nawet jedną ;)) o tych ceglastych do kuchni (wolałabym te jasne, ale mam już podłogę beżową (nie wiem, co mi przyszło do głowy z tą podłogą :( już nie zerwę raczej, a chciałabym) i nijak mi nie pasuje ta jasna :(). Jaką dałeś fugę? Jeśli mnie wzrok nie myli, to są dwie różne fugi? Czy na podłogę położyłeś ścienne?? Bardzo ładne te płytki, cieszę się :)

Co do łazienki, duch ma rację, kobiety nie uwierzą :) Ogroooooomny plus za te wszysttkie płytkowe kompozycje!

Gość tripper

tak, sam to wymyslilem, nie mialem wyjscia. obejrzalem obie linie plytek na ekspozycji, spodobaly mi sie, ale chcialem inaczej, wiec wyszlo to, co wyszlo. ciesze sie, ze Wam sie podoba.

wszedzie jest jedna i ta sama fuga: w lazience, w kuchni, na obu podlogach tez. nazywa sie 'sopro braz 52'. wyglada tylko roznie, bo na podlogach jest strasznie zasyfiala

najladniej bedzie wygladac jak juz WSZYSTKO bedzie skonczone, tynki w lazience, kuchnia cala przeciez jeszcze... troche jeszcze mnie czeka roboty...

• 2 weeks później...

Akuś , znam ten ból. Musiałam czekać na następnego glazurnika przeszło 2 miesiące (mamy sezon budowlany w pełni) :( Było jednak warto. Chłopaki są świetni, nie trzeba ich kontrolować. Ułożyli mi gres w kuchni i holu, zrobili sufit podwieszany, za chwilę wchodzą do garażu.

Życzę Ci podobnej ekipy.

Pozdrawiam :D

Jak sie ciesze że mam to już za sobą.Jak gość trzeci miesiąc u mnie zaliczał to myslałem że na super slimaka trafiłem.Robił mi tę łazienke w sumie cztery i pół miesiąca :-? .Zastanawiałem sie czy to aby o kase sie nie rozbije.Tak jednak nie było.Tyle ile powiedział na początku tyle skasował :).

A teraz czytam Wasze problemy i tak jak na poczatku ciesze sie ze to już za mną :D.Głowy więc ludzie do góry bo kiedyś tez to za Wami będzie :D :D :D .Pozdro