Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

glazurnik mi wreszcie skonczyl :))))) update: sa zdjecia

Gość tripper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cztery i pół miesiąca???

Czy Twoja łazienka ma 100 m2? A może złote fugi wylewał? A może żona go z domu wyrzuciła?

Ani nie mam złotych fug ani 100 m2.Jest ledwie 24 m2 w podłodze.Wszystkich kafli kupowałem 65 m2.Dlatego tak między innymi sie guzdrał że nie mam ani jednej listwy wykończeniowej :D .Wszystkie rogi są szlifowane i jest to super.

Styl jego pracy był taki powolny :-? ale dokładny.Do tego stopnia dokładny że do niczego sie nie doczepiłem.On sobie poprostu dłubał ale efekt jest super.

P.S.Co dziwne,jako fachowiec,nie pił,nie musieliśmy go karmić :o .On sie poprostu rano zamykał w łazience i wieczorem wychodził :wink: .

Wiecie co, to chyba dajecie się kroić

bo u mnie jest ich trzech - robią wszystko, od ocieplenia poddasza i płyt gk na suficie, po kafelki, płytki na podłodze i co jeszcze - może uda mi się ich namówić na obudowanie kominka i wykonanie elewacji zewnętrznej (ale do jesieni terminy mają pozajmowane więc może być problem :-? )

Za łazienkę 5-6 m2 całość podłóg i ścian kafelkowane, do tego obudowa GK na geberity i mieszacze czy jak im tam do podłogówki, w tym szlifowanie płytek narożnych (a narożne mam takie maluśkie mozaiki - z każdą płytką 2,5 cm się bawili) wszystko dobrze zaizolowane, równo ułożone, do tego montaż brodzika, obudowanie brodzika - ok. 1300 PLN

i wykonanie w ok. tydzień.

wykafelkowanie 70 m 2 podłóg zajęło im 4 dni - w tym jednocześnie kończyli inne rzeczy na strychu i przymierzali się do dużej łazienki. Zostało fugowanie i wykończenie przy ścianach.

Ciekawe, że zawsze jak przyjeżdżam to widzę ich na tarasie przy kawie ... :p