tenere 01.06.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 zamierzam kupic taka brame, do wyboru mam WISNIOWSKIEGO i KRISPOL, krispol wychodzi mi taniej o 600zl ale ma tylko 1 rok gwarancji na mechanizm automatyzmu podnoszenia bramy... napiszcie jakie macie wrazenia i ile lat juz posiadacie tego typu bramy, na co zwrocic szczegolna uwage przy wyborze firmy, produktu? czy 1 rok roznicy w gwarancji na sam mechanizm ma jakies znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remus 02.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam bramę segmentową Wiśniowskiego o wymiarach 220 wys 450 szer od dwóch lat. Nie jestem z niej specjalnie zadowolony, bo mi się pare razy zacięła. Polega to na tym, że górna prowadnica kończy się za wcześnie i przy zamykaniu ręcznym rolka z niej wypada i klinuje się pomiędzy prowadnicą górną a dolną i bramy nie da się otworzyć. Może jest to wada montażu (za nisko schodzi) a może konstrukcyjna, nie wiem. Myślę tylko, że może automatyka załatwi tą sprawę bo będzie delikatniej zamykać tą niemałą brameczkę. Od ręcznego otwierania i zamykania wyrobiło mi się też mocowanie klamki i wypadły z niej wkręty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zamierzam kupic taka brame, do wyboru mam WISNIOWSKIEGO i KRISPOL, krispol wychodzi mi taniej o 600zl ale ma tylko 1 rok gwarancji na mechanizm automatyzmu podnoszenia bramy... napiszcie jakie macie wrazenia i ile lat juz posiadacie tego typu bramy, na co zwrocic szczegolna uwage przy wyborze firmy, produktu? czy 1 rok roznicy w gwarancji na sam mechanizm ma jakies znaczenie? Zamówiliśmy taką bramę (Krispol), podpisaliśmy umowę. Gwarancja na wszystko 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 02.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A dlaczego nie Hormann?Bram dobrze ocieplona i estetyczna.Cichutko chodzi, napęd sprawuje się super, różne funkcje bezpieczeństwa, sam się uczy. Ogólnie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 02.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam dwie bramy Wiśniowski. Działaja od dwóch lat bez zarzutu. Przy zakupie należy sprawdzić gubość ocieplenia. Niektóre mogą byc tańsze, ale oferują cieńszą warstwę izolacji termicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 13.10.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 I warta polecenia tu jest firma keyautomation. Ich automatyka służy mi bez zarzutów od 3 lat. Czyli od trzech lat handlujesz napędami i wszystko jest ok? Tak wydedukowałem z Twoich wcześniejszych postów . Sherlock Holmes ze mnie czy co?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts