gaja 31.10.2002 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Domek jest bardzo ładny, powiem więcej śliczny. Dziwni Ci znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 31.10.2002 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Zielona- strona działa. Wykasuj po html kropkę, to będzie chodził link. Trudno, koniec zdania musisz mieć bez kropki, albo postaw kropkę po spacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.10.2002 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Dzięki Mysza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 31.10.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Radzę zmienić znajomych - a jak sie nie da to posłać do porządnej szkoły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 31.10.2002 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Domek dokładnie obejrzałam- bardzo mi się podoba . A jaki planujesz tynk do tego brązowego dachu? Wyobraźnię mam to ją puszczę w ruch... A okna jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.10.2002 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Okna już są - drewniane, mahoń meranti - kolor mleczna czekolada (żeby nie powiedzieć ciemny sraczkowaty).A tynk - myślę o pastelowym, jasnym kremie.Rynny i blacha ciemnobrązowa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Izaśledzę czasami Wasze dialogi, ale tym razem zgadzam się z anonimem. Biorąc pod uwagę fakt, iż w Polsce nasz krajobraz architektoniczny przepełniony jest szkaradztwem budowlanym trzeba przyznać, że ktoś podejmuje decyzje to takim wyglądzie swojego domu. Moja opinia jest taka jak kogoś nie stać na wybudowanie "normalnego" domu to niech na jakiś czas sobie daruje, bo przykro robić sobie wycieczki krajoznawcze i oglądać takie (jak mój mąż to określa stdółki). Oby tylko wybudować i móc powiedzieć, że się wybudowało i ma się dom.Jesteśmy na etapie wykonczeniowym stanu surowego. Nie mamy tyle pieniędzy ile się wydaje innym (b. droga działka ok. 300 tys i na dodatek drogi projekt) mamy jednak nadzieję, że uda nam się to wszystko zrealizować w rozsądnym czasiei nie będę się wstydzić efektu.Nasi sąsiedzi wybudowali ciekawy dom, taki który ma to coś. Moi teściowie powiedzieli, że b. brzydki ale swojego od kilku lat nie mogą sprzedać i tego nie skomentuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drummer 31.10.2002 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Swoja droga to ciekawe jak luksusowy i bajerancki dom maja Twoi znajomi skoro wydają takie osądy - a może wogóle nie mają, a chcieli by mieć? Z drugiej strony lepiej jak nie ukrywają swojej opini przed Tobą - gorzej gdyby obmawiali za Twoimi plecami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 31.10.2002 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Przecież Twój dom jest z bajerami. Nie rozumiem o co chodzi. To co ja mam powiedzieć (D09 Muratora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts