Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

D`arek czy nie będzie za BIAŁO ???

Za biało na pewno nie będzie. Dach antracytowy, kolumny z klinkieru też w tym kolorze, trzecim kolorem będą nawierzchnie- kolor jeszcze nie wybrany.

Też konsekwentnie wybrałem drzwi białe, bo okna i brama garażowa też są białe.

Wyglądają tak:

http://www.zbychdom.republika.pl/rozne/Drzwi.JPG

To zdjęcie tuż po montażu, jeszcze bez klamek i szyldów.

Jeszcze tam nie mieszkamy, ale żona już raz je czyściła Cifem, bo się pokryły dziwnym nalotem (aż chciałem je reklamować, ale na szczęście cifem zeszło).

Psa mieć nie będziemy (wolę koty :D ), ale nawet jeśli dzieci mnie uproszą i pies będzie, to jak zacznie drapać drzwi, od razu kupuję elektrycznego tresera (to takie urządzenie odzwyczajające zwierzę od robienia tego, czego nie powinno robić...)

Sąsiad bliźniak zamontował drzwi drewnopodobne Dierre...

Ciśnie mi się cytat z filmu Alternatywy 4 - "...i jak to wygląda? Jak gówno w lesie..." :lol: :lol: :lol:

(kolor elewacji mamy zielonkawy - niestety :evil: )

Wszystko rzecz gustu... :wink:

Też konsekwentnie wybrałem drzwi białe, bo okna i brama garażowa też są białe.

Wyglądają tak:

http://www.zbychdom.republika.pl/rozne/Drzwi.JPG

To zdjęcie tuż po montażu, jeszcze bez klamek i szyldów.

Jeszcze tam nie mieszkamy, ale żona już raz je czyściła Cifem, bo się pokryły dziwnym nalotem (aż chciałem je reklamować, ale na szczęście cifem zeszło).

Psa mieć nie będziemy (wolę koty :D ), ale nawet jeśli dzieci mnie uproszą i pies będzie, to jak zacznie drapać drzwi, od razu kupuję elektrycznego tresera (to takie urządzenie odzwyczajające zwierzę od robienia tego, czego nie powinno robić...)

Sąsiad bliźniak zamontował drzwi drewnopodobne Dierre...

Ciśnie mi się cytat z filmu Alternatywy 4 - "...i jak to wygląda? Jak gówno w lesie..." :lol: :lol: :lol:

(kolor elewacji mamy zielonkawy - niestety :evil: )

Wszystko rzecz gustu... :wink:

\No my piesia planujemy ale moze bedzie na tylach domu, tam jest duzo miejsca. Tego akurat mozna psa nauczyc ze nie wolno mu skakac po drzwiach. Widze , ze wyjscia nie mam bo kazdy inny kolor to bedzie wygladal beznadziejnie, pozostanie mi czestsze latanie ze szmata...

... Tego akurat mozna psa nauczyc ze nie wolno mu skakac po drzwiach.

Wątpię :roll:

Mam kilku znajomych mających duże psy i drzwi u nich są w tragicznym stanie. U jednych w drzwiach są bruzdy od pazurów na 5 mm! :o

... Tego akurat mozna psa nauczyc ze nie wolno mu skakac po drzwiach.

Wątpię :roll:

Mam kilku znajomych mających duże psy i drzwi u nich są w tragicznym stanie. U jednych w drzwiach są bruzdy od pazurów na 5 mm! :o

Napisalam tak bo swojego poprzednieigo rottweilera nauczylam. Psa mozna nauczyc wiele.

ZBYCH :o Mialbys sumienie potraktowac swojego pieska takim elektrycznum treserem :o

Czekałem na taki post :lol: :lol: :lol:

Otóż bez skrupułów szkolił bym niesfornego psa takim urządzeniem. Widziałem je w praktyce. Świetna sprawa :D.

Dla zainteresowanych: Innotek - elektryczne obroże

Boze,ja bym nie mogla,bez przesady psa mozna nauczyc wielu rzeczy bez uzywania takich sprzetow.

Lepiej jednak nie kupuj psa,bo szkoda zeby psina musiala znosic takie rzeczy.

No nie, nie stresuj się. Taka obroża nie działa jak paralizator :lol:

To tylko delikatny impuls + sygnał dźwiękowy przypominający zwierzęciu, czego nie należy robić :D