mpalys 03.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja budujęMa trochę głupich wad, ale nam również się spodobałNa razie mieszkamy na parterze i wykańczamy poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek 22.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja buduję Ma trochę głupich wad, ale nam również się spodobał Na razie mieszkamy na parterze i wykańczamy poddasze możesz podzielić się z nami tymi wadami i oczywiście jaką kwotą zamknąłeś stan surowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 23.06.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Byłam ostatnio w domku który jest skończony z rzeczy do poprawy ( przesunąć okno w dolnej łazience aby można postawić prysznic, zamiast dwóch okien w kuchli jedno większe, zadnej ściany między kuchnią i jadalnią i zamiast daszku nad wejściem mały balkonik to tyle.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 23.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 To super ale zdjęć Małego Dworka nie mam czekam na wasze .Kiedyś słyszałem że tam jest rama stalowa na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 25.06.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dobry wybór! Miałem zamiar budować ten domek i choć wybrałem (i buduję) już inny nadal bardzo nam się podoba a czasami nawet zastanawiamy się czy nasz wybór był słuszny. Powodzenia w budowaniu i w szukaniu budujących wg tego projektu! Jest ciężko, ja do tej pory nie znalazłem nikogo z kim mógłbym dzielić się wrażeniami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 29.06.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Krab: tak w projekcie jest stalowa rama, ale tylko w przypadku pokrywania dachu dachówka. Nie mam jeszcze zdjęć bo zaczynam 14 lipca ale jak tyko będę je mieć napewno podzielę się doświaczeniami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpalys 29.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Proszę tu jest kilka fotek naszego domkuhttp://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38738&q=palmar&k=2[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 29.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Super kiedy mój tak bedzie wygladał ja zaczynam 14 lipca, będzie to dopiero surówka z dachem sciankami działowymi i kominami.Jakie poprawki wprowadziliście u siebie poza oknem w kuchni i tympatonem nad drzwiami wejściowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetacz 13.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ten projekt jest praktycznie identyczny ja Dom pod jemiołą 2 z Archonu ja właśnie taki buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 14.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Podaj link chetnie popatrzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetacz 14.07.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 http://www.archon.pl dom pod jemiołą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpalys 15.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Super kiedy mój tak bedzie wygladał ja zaczynam 14 lipca, będzie to dopiero surówka z dachem sciankami działowymi i kominami. Jakie poprawki wprowadziliście u siebie poza oknem w kuchni i tympatonem nad drzwiami wejściowymi? Zmieniliśmy wnętrze na parterze na bardziej funkcjonalne, układ łazienki na dole (nie ma kibelka w drzwiach i jest prysznic), okno balkonowe jest przesunięte i niestety zmniejszone do 150cm(niestey nie dało się na tyle już przesunąć by weszło 180) U góry którą wykańczamy z pokoju nad kotłownią będzie łazienka, z łazienki garderoba i do tego 4 pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 15.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 anetacz: domek bardzo podobny nawet elewacja zewnetrzna zaproponowana przy projekcie bardziej mi się podoba wasz domeczek jest większy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 15.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 mpalys: Ja na dole żadnych ścian dziłowych między kuchnią i jadalnią i salonem, w łazience na doleprysznic ale trzeba przesunąć okno w łazience, zamiast portyku nad wejściem balkon, kiedyś w pszyszłosci z garażu pokój ale to daleka przyszłość. Życzę powodzenia przy wykańczaniu góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpalys 15.07.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 mpalys: Ja na dole żadnych ścian dziłowych między kuchnią i jadalnią i salonem, w łazience na doleprysznic ale trzeba przesunąć okno w łazience, zamiast portyku nad wejściem balkon, kiedyś w pszyszłosci z garażu pokój ale to daleka przyszłość. Życzę powodzenia przy wykańczaniu góry Na dole mamy pomiędzy kuchnią i pokojem ściankę GK postawioną pd kątem 15 stopni. od strony kuchni są na niej szafki, a od strony pokoju będzie telewizor (zrobię zdjęcie i wstawie) W łazience mamy od wejścia patrząc po lewej kabinę, na kominie umywalkę i pod okienkiem kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 15.07.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Super Mały Dworek , jakie ładne okrąglutkie okiennko , dziękuję za zdjęcia.Kolorek ładny elewacji . Czekamy na zdjęcia z ogrodem w zieleni .Teraz Archeton organizuje konkurs na zdjęcia domu prosze spróbować bo warto powalczyć o kosiarkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 20.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Od trzech dni mam ekipe budują i powiem szczerze że już mam dość zaczęło się od różnych perypetii potem zaczął padać deszcz a jak przestał padać to wywalało korki a potem okazało się że belki stropowe są za krótkie o 20 cm. tak mądrze wyliczył je pan z firmy wykonujacej stropy. Ale Ale wyszło słoneczko karki zostały naprawione a pan uznał swój błąd i wymieni belki, rany budowanie to bardzo ciężki kawałek chleba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 22.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja też buduję Mały Dworek niedaleko Łodzi. Nie ma jeszcze okien i drzwi ( może będą niedługo). Ze zmian jakie zrobiliśmy to co dla nas istotne podwyższyliśmy ściankę kolankową i jedeną cegłę. Obecnie mamy kanalizację oraz rozprowadzenie wody. Niedługo tynki wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 22.08.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 U nas surówka z dachem już jest, narazie spełnia nasze oczekiwania. Czekamy na prąd mamy wodę i kanalizacje, a prąd dopiero maj 2006. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 23.08.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Surówka stoi, dach też nie było tak żle budowa trwała 3 tygodnie i 2 dni.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts