Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MAŁY DWOREK pracownia ARCHETON

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobry wybór! Miałem zamiar budować ten domek i choć wybrałem (i buduję) już inny nadal bardzo nam się podoba a czasami nawet zastanawiamy się czy nasz wybór był słuszny. Powodzenia w budowaniu i w szukaniu budujących wg tego projektu! Jest ciężko, ja do tej pory nie znalazłem nikogo z kim mógłbym dzielić się wrażeniami. Pozdrawiam.

• 2 weeks później...
Super kiedy mój tak bedzie wygladał ja zaczynam 14 lipca, będzie to dopiero surówka z dachem sciankami działowymi i kominami.

Jakie poprawki wprowadziliście u siebie poza oknem w kuchni i tympatonem nad drzwiami wejściowymi?

Zmieniliśmy wnętrze na parterze na bardziej funkcjonalne, układ łazienki na dole (nie ma kibelka w drzwiach i jest prysznic), okno balkonowe jest przesunięte i niestety zmniejszone do 150cm(niestey nie dało się na tyle już przesunąć by weszło 180)

U góry którą wykańczamy z pokoju nad kotłownią będzie łazienka, z łazienki garderoba i do tego 4 pokoje

mpalys:

Ja na dole żadnych ścian dziłowych między kuchnią i jadalnią i salonem, w łazience na doleprysznic ale trzeba przesunąć okno w łazience, zamiast portyku nad wejściem balkon,

kiedyś w pszyszłosci z garażu pokój ale to daleka przyszłość.

Życzę powodzenia przy wykańczaniu góry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mpalys:

Ja na dole żadnych ścian dziłowych między kuchnią i jadalnią i salonem, w łazience na doleprysznic ale trzeba przesunąć okno w łazience, zamiast portyku nad wejściem balkon,

kiedyś w pszyszłosci z garażu pokój ale to daleka przyszłość.

Życzę powodzenia przy wykańczaniu góry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na dole mamy pomiędzy kuchnią i pokojem ściankę GK postawioną pd kątem 15 stopni. od strony kuchni są na niej szafki, a od strony pokoju będzie telewizor (zrobię zdjęcie i wstawie)

W łazience mamy od wejścia patrząc po lewej kabinę, na kominie umywalkę i pod okienkiem kibelek

Gość krab

Super Mały Dworek , jakie ładne okrąglutkie okiennko , dziękuję za zdjęcia.

Kolorek ładny elewacji . Czekamy na zdjęcia z ogrodem w zieleni .

Teraz Archeton organizuje konkurs na zdjęcia domu prosze spróbować bo warto powalczyć o kosiarkę !!!

Od trzech dni mam ekipe budują i powiem szczerze że już mam dość zaczęło się od różnych perypetii potem zaczął padać deszcz a jak przestał padać to wywalało korki a potem okazało się że belki stropowe są za krótkie o 20 cm. tak mądrze wyliczył je pan z firmy wykonujacej stropy.

Ale Ale wyszło słoneczko karki zostały naprawione a pan uznał swój błąd i wymieni belki, rany budowanie to bardzo ciężki kawałek chleba :evil: :p

Pozdrawiam

• 1 month później...