Gość 30.10.2002 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Zastanawiam się nad kupnem dachówki betonowej IBF, chetnie poznam wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Myslowice 30.10.2002 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Położyłem 250 m kwadratowych na swoim dachu dachówki IBF podwójna S. Wygląda super . Kładzie się też bardzo łatwo chociaż jeśli Cię stać lepsza jest na pewno ceramiczna. Obojetnie co masz zamiar kupić polecam wybrać sie do kilku składów budowlanych i powalczenie o jak najniższą cenę. To naprawdę sie opłaca, nie kryj się z tym że idziesz do konkurencji, niech walczą i klienta najlepiej zbijając cenę. A mają z czego handel zabiera do 40% ceny materiału. I jeszcze jedna uwaga: żądaj dokładnego wyliczenia ilości wszystkich materiałów (dachówki podstawowe,boczne,gąsiory,kosze, grzebienie okapu itd.).Dachówki podstawowe nie są takie drogie, wszystkie dodatki dopiero podnoszą cenę całości. Powodzenia. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 31.10.2002 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Ja również wybrałem IBF-a kierowałem się: ceną, opinią paru dekarzy, oględzinami kilku paroletnich (najdł. ok 7 lat) dachów pokrytych IBF-em, mają w ofercie kolor czerwony - niezbyt jadowity - taki chcieliśmy, wyszło OKFiniszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 31.10.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Czy dachóka IBF jest jest barwiona "cała", czy tylko powlekana kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 31.10.2002 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 O ile wiem "barwiona w masie" i niezależnie jeszcze malowanaFiniszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Myslowice 01.11.2002 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Dokładnie. Barwiona w masie i dodatkowo malowana powierzchniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts