Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

liderzy ! najaktywniejsi! (oczywiście nie wszyscy)

a-k-a

Recommended Posts

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pokory troszkę.

A nawet jeśli ktoś ma stan licznika nabity na zasadzie " srete-tete" ..komu co do tego ?

Ludzie zawiązują znajomości, przyjaźnie i właśnie tu z innymi "sretetowcami " wspomagają się czynnie w realu. Tu tego nie widać, jak mocno jest zasłużone Forumowanie..to podwalina zwykłych ludzkich kontaktów międzyludzkich , to one niejednokrotnie są podstawą czynnego działania na polu budowy.

Wzajemne powarkiwania i wyszczerzanie zębów na oznaki jakiejkolwiek aktywności mają na celu - jeden cel.

Komuś mocno zależy na jakimś zaczynie fertmentowym . :-?

No chyba, że by to był zaczyn " pod " kaszankę na wspólnego kiedyś grilla.. 8) :roll: :D

Ziaba chylę czoła :lol:

Nic dodać nic ująć. Pięknie to napisałaś :D

W normalnym życiu też nie prowadzimy samych merytorycznych dyskusji czasami trzeba i o "srete - tete" :wink:

...wydaje mi się, że kultura stosunków międzyludzkich wumagaode mnie odpowiedzi,krótkiej,lapidarnej.

...zagłądam , ale mam Trzech Muszkieterów i nie zawsze moge odpisać .

Taaa, nic dodać nic ująć ... :roll:

Jeśli już mówimy o kulturze - kilkakrotnie zdarzyło mi się udzielać różnych informacji na priva nowym, nieznanym mi forumowiczom i ANI RAZU nie otrzymałam odpowiedzi z magicznym słowem "dziękuję".

Czyli... Senior ma obowiązki, a Kot - prawa i oczekiwania...

Ella!!!!!!!!!! takiej manipulacji tekstem (moim) dawno nie widziałam !maniery nie z tej epoki. bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaganek też tak uważam .Rafałek kilka pozostało bez odpowiedzi. zgadzam się z Tobą że zainteresowanie pytającego musi być większe od odpowiadającego .niczym nie da się usprawiedliwić nigrzeczności po żadnej stronie .pozdrawiam ana

Sądzę, że jestem dość aktywnym uczestnikiem tego forum. Jednak nigdy nie zależało mi na tytułach, czego dałem dowód zmieniając nicka. Nigdy nie będę Elitą :D . Dobiję do 999 i zmiana nicka :D .

Odpowiadam na każdego priva, chociaż sam jeżeli zadałem kiedyś pewne pytanie fachowcowi zdawałoby się też od kominów, bo miałem naprawdę nietypowy problem, to odpowiedzi nie otrzymałem żadnej. Wtedy tzn. kilka miesięcy wstecz było mi przykro. Teraz nauczyłem się żyć w społeczności forumowej.

"...Jednak nigdy nie zależało mi na tytułach, czego dałem dowód zmieniając nicka...."

ale są osoby, którym na tym zależy i uważają, że się fajnie bawią.

:lol: :lol: :lol:

No cóż moim skromnym zdaniem - taki sobie przerost formy nad treścią.

Nieeleganckie i żenujące teksty, uwagi i złośliwości, daleko odbiegające od dobrego humoru, brak samokrytyki i jeszcze kilku takich zwyczajnych, ludzkich cech :lol: :lol: :lol: ....dlatego w zupełności zgadzam się z opinią Ani Kasińskiej,

pozdrawiam - ania

Sądzę, że jestem dość aktywnym uczestnikiem tego forum. Jednak nigdy nie zależało mi na tytułach, czego dałem dowód zmieniając nicka. Nigdy nie będę Elitą :D . Dobiję do 999 i zmiana nicka :D .

Odpowiadam na każdego priva, chociaż sam jeżeli zadałem kiedyś pewne pytanie fachowcowi zdawałoby się też od kominów, bo miałem naprawdę nietypowy problem, to odpowiedzi nie otrzymałem żadnej. Wtedy tzn. kilka miesięcy wstecz było mi przykro. Teraz nauczyłem się żyć w społeczności forumowej.

ze niby czemu to ma sluzyc?

takie zmienianie nick'ow????

bez sensu!!!!!!!

ze niby czemu to ma sluzyc?

takie zmienianie nick'ow????

bez sensu!!!!!!!

to ja już nie mogłabym być "Sonika"???? :o :o :o

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

chlip, chliippppp