fizyk 09.06.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 witaj Fizyk Aries - w zasadzie to pewnie chodzi nam o to samo. I niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Kze - ja sie nie wstydzę ilości postów ,ani nie sądzę żeby mnie opanowała jakaś moda(trendy ,cool czy inne bzdety). Po prostu uważam ,że ilość o niczym nie świadczy i jak nastukam sobie 5000 sztuk to będę jakąś "górą olimp" (czy cośtam) a mi to szczerze mówiąc "kalafiorem". Przeciez nie o to na tym forum chyba chodzi. A skoro ten czy ów ma się czepiać o ich nabijanie to po co mi one? Dlatego uprzejmie poprosiłem moderatora/redakcję o usunięcie zbędnego wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Mały tu nie ma demokracji ....Tu rządzi "Putin" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Mały tu nie ma demokracji ....Tu rządzi "Putin" Da,da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Fajnie , że jest RW i KK . Niestety nie wszyskim to wystarcza. Wypisują swoje nic nie wnoszące posty lub pseudoposty gdzie popadnie.Z tego powodu wiele tematów staje się nieczytelnych. Tracimy dużo czasu chcąc znalezć jakąś informację. Nie chcę nikogo obrażać , nie chcę analizować i szukać przyczyn takiego stanu rzeczy , ale ponieważ wątek ten cieszy się popularnością wśród tych którzy mają wiele "grzechów na liczniku" pokornie proszę : piszmy na temat. Milczenie jest złotem , pamiętajcie czasem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Fajnie , że jest RW i KK . Niestety nie wszyskim to wystarcza. Wypisują swoje nic nie wnoszące posty lub pseudoposty gdzie popadnie. Z tego powodu wiele tematów staje się nieczytelnych. Tracimy dużo czasu chcąc znalezć jakąś informację. Nie chcę nikogo obrażać , nie chcę analizować i szukać przyczyn takiego stanu rzeczy , ale ponieważ wątek ten cieszy się popularnością wśród tych którzy mają wiele "grzechów na liczniku" pokornie proszę : piszmy na temat. Milczenie jest złotem , pamiętajcie czasem o tym. Zgadzam się! Chcesz pogadać o okołobudowlanych sprawach jest np. RW i KK, a w wątkach budowlanych dobrze by było pisać merytoryczne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze - ja sie nie wstydzę ilości postów ,ani nie sądzę żeby mnie opanowała jakaś moda(trendy ,cool czy inne bzdety). Po prostu uważam ,że ilość o niczym nie świadczy i jak nastukam sobie 5000 sztuk to będę jakąś "górą olimp" (czy cośtam) a mi to szczerze mówiąc "kalafiorem". Przeciez nie o to na tym forum chyba chodzi. A skoro ten czy ów ma się czepiać o ich nabijanie to po co mi one? Dlatego uprzejmie poprosiłem moderatora/redakcję o usunięcie zbędnego wpisu. Mały, ja się nieprosiłam o ten durny dopisek nad nickiem Ale też nie będę uzywać 5 nicków, czy zmieniać go zanim dojdę do 1000 wpisów, aby licznik nie był za wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze - ja sie nie wstydzę ilości postów ,ani nie sądzę żeby mnie opanowała jakaś moda(trendy ,cool czy inne bzdety). Po prostu uważam ,że ilość o niczym nie świadczy i jak nastukam sobie 5000 sztuk to będę jakąś "górą olimp" (czy cośtam) a mi to szczerze mówiąc "kalafiorem". Przeciez nie o to na tym forum chyba chodzi. A skoro ten czy ów ma się czepiać o ich nabijanie to po co mi one? Dlatego uprzejmie poprosiłem moderatora/redakcję o usunięcie zbędnego wpisu. Mały, ja się nieprosiłam o ten durny dopisek nad nickiem Ale też nie będę uzywać 5 nicków, czy zmieniać go zanim dojdę do 1000 wpisów, aby licznik nie był za wysoki. Majka: to moze zrobimy odezwe do admina, zeby wykasowal osobą które sobie to zycza licznik.... ty jestes pierwsza, a ja zaraz za tobą.. sa jeszcze jacyć chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ja już prosiłam weba, ale on to tak po komunistycznemu, albo wszyscy albo nikt wcale mi nie jest miło, jak co chwile spotykają mnie docinki, aluzje itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ja już prosiłam weba, ale on to tak po komunistycznemu, albo wszyscy albo nikt wcale mi nie jest miło, jak co chwile spotykają mnie docinki, aluzje itp to moze poprosmy razem.. co dwa glosy i ponad 12 tys wpisow to jedne glos i 6 tys wpisow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ja już prosiłam weba, ale on to tak po komunistycznemu, albo wszyscy albo nikt wcale mi nie jest miło, jak co chwile spotykają mnie docinki, aluzje itp to moze poprosmy razem.. co dwa glosy i ponad 12 tys wpisow to jedne glos i 6 tys wpisow :D jestem za może cos zredagujesz a ja sie podpiszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ja już prosiłam weba, ale on to tak po komunistycznemu, albo wszyscy albo nikt wcale mi nie jest miło, jak co chwile spotykają mnie docinki, aluzje itp to moze poprosmy razem.. co dwa glosy i ponad 12 tys wpisow to jedne glos i 6 tys wpisow :D jestem za może cos zredagujesz a ja sie podpiszę? Może cos takiego: " Moderator Forum Szanowny Moderatorze forum, zwracamy się z uprzejmną, ale stanowczą prośbą, aby osobom niżej podpisanym wyłączyć licznik wysylanych postów, gdyż jest on źródłem flustracji i stesów, a przeciez nie o to chodzi na forum. Prosimy o rozważne rozpatrzenie naszej prośby, a w przypadku odmownej decyzji o wskazanie dalszej drogi odwoławczej od tej decyzji. z poważaniem Majka i Maksiu " i jak może być Majka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 nieźle może by tak napomknąć o wyciąganiu konsekwencji albo i trybunale praw czlowieka w Strasburgu Czy sa inni chętni do sygnowania swoim podpisem tego pisma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 nieźle może by tak napomknąć o wyciąganiu konsekwencji albo i trybunale praw czlowieka w Strasburgu Czy sa inni chętni do sygnowania swoim podpisem tego pisma? oj Majka.. nie można tak odrazu strzelac z wszystkich dział.. trzeba zostawić cos na czarna godzine.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 nieźle może by tak napomknąć o wyciąganiu konsekwencji albo i trybunale praw czlowieka w Strasburgu Czy sa inni chętni do sygnowania swoim podpisem tego pisma? oj Majka.. nie można tak odrazu strzelac z wszystkich dział.. trzeba zostawić cos na czarna godzine.. masz rację, kiepski ze mnie polityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 nieźle może by tak napomknąć o wyciąganiu konsekwencji albo i trybunale praw czlowieka w Strasburgu Czy sa inni chętni do sygnowania swoim podpisem tego pisma? oj Majka.. nie można tak odrazu strzelac z wszystkich dział.. trzeba zostawić cos na czarna godzine.. masz rację, kiepski ze mnie polityk dlatego dobrze działać w zespołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 10.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Skasowanie liczników o które tak się rzekomo starają OLIMP z WSZECHMOCNYM niewiele da. Bo nie chodzi tu o to ile kto ma postów przy nicku , tylko o to ile wejść jest na strone www.Im więcej tym większą cenę można dostać za banery z reklamą.I nie jest interesem admina ograniczanie w jakikolwiek sposób aktywności tych najbardziej aktywnych. Pewnie niektórzy "produkują sie" z nudów , inni być może mają z tego jakieś korzyści.Walka z tym to walka z wiatrakami , ale jeszcze raz proszę Was "utytułowani forumowicze" : ucinajcie sobie pogaduszki w RW lub KK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 i Ty krakusie przeciwko mnie nawet w niby wyważonym poscie nie da sie wytrzymać bez kopnięcia? Skasowanie liczników o które tak się rzekomo starają OLIMP z WSZECHMOCNYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Skasowanie liczników o które tak się rzekomo starają OLIMP z WSZECHMOCNYM niewiele da. Bo nie chodzi tu o to ile kto ma postów przy nicku , tylko o to ile wejść jest na strone www. Im więcej tym większą cenę można dostać za banery z reklamą. I nie jest interesem admina ograniczanie w jakikolwiek sposób aktywności tych najbardziej aktywnych. Pewnie niektórzy "produkują sie" z nudów , inni być może mają z tego jakieś korzyści. Walka z tym to walka z wiatrakami , ale jeszcze raz proszę Was "utytułowani forumowicze" : ucinajcie sobie pogaduszki w RW lub KK. a kolega widze w/g zasady "pies ogrodnika", mi nie przeszkadza ze za moje klikniecia Redakcja może więcej zarobic, nie robie tego dla nich, tylko dla wlasnej przyjemnosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 10.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Wytęż się Maksiu maksymalnie , przeczytaj jeszcze raz co napisałem i spróbuj zrozumieć. Jestes ponoć wszechmocny więc chyba dasz radę. Dla ułatwienia dodam , że mnie też nie przeszkadza fakt zarabiania przez redakcję na banerkach reklamowych. No chyba , że będzie ich tu tyle co reklam w Muratorze. I chwała redakcji za RW , KK i wiele innych miejsc na tym forum gdzie przy odrobinie dobrej woli zawsze można pisać na temat , nawet jak nie wie się bardzo co napisać a przyjemność sprawia samo pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts