Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

liderzy ! najaktywniejsi! (oczywiście nie wszyscy)

a-k-a

Recommended Posts

a kolega widze w/g zasady "pies ogrodnika", mi nie przeszkadza ze za moje klikniecia Redakcja może więcej zarobic, nie robie tego dla nich, tylko dla wlasnej przyjemnosci..

Maksiu święte słowa, ja też lubię sobie poklikać dla przyjemności i chociaż wg. napisanych postów jestem tylko skromna Elita, to kliknięć mam penie tyle co Oświecona Góra Olimpu :wink: :oops:

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wytęż się Maksiu maksymalnie , przeczytaj jeszcze raz co napisałem i spróbuj zrozumieć. Jestes ponoć wszechmocny więc chyba dasz radę. Dla ułatwienia dodam , że mnie też nie przeszkadza fakt zarabiania przez redakcję na banerkach reklamowych. No chyba , że będzie ich tu tyle co reklam w Muratorze. I chwała redakcji za RW , KK i wiele innych miejsc na tym forum gdzie przy odrobinie dobrej woli zawsze można pisać na temat , nawet jak nie wie się bardzo co napisać a przyjemność sprawia samo pisanie.

przeczytalem jeszcze raz, słowo po słowie, jeśli kolega mial w domyśle to zdanie: "Pewnie niektórzy "produkują sie" z nudów , inni być może mają z tego jakieś korzyści. " to oświadczam, że nie czerpie żadnych profitów za klikanie na forum, i nie łapie sie równiez na klikanie z nudów, robie to dla przyjemnosci, nic wiecej... wiec zanim nastepnym razem bedziesz mi sugerował po raz kolejny przeczytanie twojej wypowiedzi, najpierw dokładnie przecztaj moją..

m.

witam! Ella ....jak można twierdzić że to to samo ''...wydaje mi się , że kultura stosunków międzyludzkich wymaga ode mnie odpowiedzi krótkiej lapidarnej" i tu się kończy Twój cytat. a moja wypowiedź jeszcze trwa i kończy się - : nie moge odpowiedzieć. i dopiero wtedy ma sens. wyrywanie z kontekstu i dyskutowanie nie ma sensu! i drugi twój cytat, że nie zawsze mogę odpisać . tu moja wypowiedź mało precyzyjna jest chyba "nie zawsze moge odpisać w danej chwili ale zawsze odpisuję " należało dodać abyś zrozumiała . nie insynuuj braku konsekwencji! pozdrawiam ana Grzesiek bardzo miło jest dostać odpowiedź. ja na forum czytam to co mnie interesuje.pomocne w tym jest gdy w temacie zawiera sie juz pytanie! Baryka dzięki i pozdrawiam. pozdrówka dla wszystkich ana

Często dyskusje tutaj są niestety dowodem tego o czym trąbią media. Polacy bardzo często nie rozumieją tego co czytają. I czy nam się to podoba, czy nie, taka jest smutna prawda.

Manipulacja wypowiedziami innych doprowadzona jest do perfekcji. Wiemy najlepiej co inny miał na myśli.

Dlatego napisałem gdzieś już wyżej: nauczyłem się poruszać po tym forum. Nie rozumiesz mnie forumowiczu, to z innej strony o tym samym. Dalej nie kumasz, to albo jeszcze raz, albo milknę.

Na tym forum "pić" do kogokolwiek, to gotowa awantura.

Powiedziałem, że nauczyłem się tutaj funkcjonować.

Żeby było sprawiedliwie, to sam miałem też wpadki, że nie zrozumiałem kogoś.

Dlatego teraz staram się unikać dyskusji w sytuacjach kiedy wydaje mi się, że nie wiem co poeta miał na myśli.

Jeżeli poprzedni mój tekst ktoś bierze do siebie, to może warto przemyśleć sprawę?

Ja w stosunku do siebie już to uczyniłem :D .

• 2 weeks później...
p.s.

nie mam nic przeciewko klikaniu sobie dla przyjemności - jeśli ktoś ma czas i to lubi, dlaczego nie?

Nie lubisz takich watków, nie czytaj, nikomu to miejsca nie zabiera, a daj się cieszyć innym!!!

Mimi z tym, że nie jest to takie proste.

Przyznaję, że kilka razy odwiedziłam Twoje inspiracje na tematy różne i nie pasują mi, dlatego świadomie ich nie czytam.

Wątek "Kominki nasze..." lubiłam czytać dopóki Ty się tam nie pojawiłaś ze swoimi inspiracjami i nie wywołałaś kolejnej awantury.

Dlatego trzymaj się porządku na tym forum i wklejaj sobie w swoich wątkach ku ucieszy tych co lubią Twoje inspiracje.

pozdrawiam

Edzia

Edzia

forumowicze mają swój rozum i dobrze wiedzą, kto "wywołuje awantury".

ale dziekuję za pozwolenie (tutaj akurat od Joasi)

"Mimi zapraszamy wtedy do czytania"

pisanie o sobie w liczbie mnogiej i przywoływanie innych do porządku też jest znamienne dla niektórych tutaj :wink:

Dlatego trzymaj się porządku na tym forum i wklejaj sobie w swoich wątkach

:o :o :o

Edzia

forumowicze mają swój rozum i dobrze wiedzą, kto "wywołuje awantury".

Dlatego trzymaj się porządku na tym forum i wklejaj sobie w swoich wątkach

:o :o :o

Generalnie chodziło mi o to, że masz tu na forum kilka a może nawet kilkanaście założonych wątków o kominkach też...inspiracji, no i dobrze. Udzielaj się w nich dla swoich zwolenników.

Ja do Twoich zwolenników nie należę więc denerwuje mnie tylko to jak w innych wątkach wklejasz swoje inspiracje ...jak w tym o kominkach.

No i o ile dobrze pamiętam nie tylko mnie to denerwuje stąd i awantura...

Edzia, Joshi.. dziewczyny spokojnie... prosze nie podgrzewajcie kolejny raz tej starej zupy.. kazdy wie juz dobrze czego sie po innych mozna spodziewac i proponuje przejsc nad tym do porządku dziennego, lepiej dac sobie spokoj, bo ktos znowu powie o jedno slowo za duzo i awantura gotowa

pozdrawiam

wyluzowany maksiu

Maksiu ja też jestem wyluzowana i wcale się nie denerwuję :D

Dzis wyjatkowo mam trochę czasu więc napisałam co napisałam :( ...

ciesze sie ze jestes wyluzowana... i szarym komórkom trzeba czasam dac wolne :D

:D :D :D

I na forum się wgłębić i popisać cóś :wink:

Edzia

Generalnie chodziło mi o to, że masz tu na forum kilka a może nawet kilkanaście założonych wątków o kominkach też...inspiracji, no i dobrze. Udzielaj się w nich dla swoich zwolenników.

mam jeden jedyny wątek z kominkami, a raczej zaczęłam i prowadzę jeden jedyny wątek :D

Udzielaj się w nich dla swoich zwolenników

dziekuję Ci bardzo Droga Edziu za przyzwolenie :D .