dorotazab 02.06.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 POOOOMOOOCYYYY - napiszcie jak cos wiecie na temat tej ekipy!!!!!!!!!!!!!!!!! CZY KTOS SLYSZAL O EKIPIE Z RYBNEJ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.01.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Cześć.tez się ze mną skontaktowali.jestem na etapie wyboru wykonawcy.Powiem szczerze, że przeglądając forum tylko Tomek z Zabierzowa vel Sevillus ich poleca. TA Firma toDombud. Firma remontowo - budowlana. Wykręt K. 32-061 RybnaAle nic więcej na ich temat nie wiem.A prawdę mówiąc sam chciałbym się troszke dowiedzieć. Może ktoś coś wie o nich -PROSZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 05.01.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witajcie, ja skorzystałam z polecenia Sevillusa i wzięłam tą ekipę. Szybka, zorganizowana, komunikatywna,może nie wirtuozi ale w miarę porządna. W sumie polecam. Kiero miał zastrzeżenia tylko do cieśli. Gdybyście mieli więcej pytań- musicie poczekać- właśnie jadę na tydzień na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 06.01.2006 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Cześć.tez się ze mną skontaktowali. jestem na etapie wyboru wykonawcy. Powiem szczerze, że przeglądając forum tylko Tomek z Zabierzowa vel Sevillus ich poleca. TA Firma to Dombud. Firma remontowo - budowlana. Wykręt K. 32-061 Rybna Ale nic więcej na ich temat nie wiem. A prawdę mówiąc sam chciałbym się troszke dowiedzieć. Może ktoś coś wie o nich -PROSZE!!! Tak dokladnie tak to ta firma - ja skorzystalam z ich uslug i poki co jestem zadowolona - na dzien dzisiejszy mam gotowe fundamenty a reszta w czerwcu dopiero poniewaz P. Wykret jest bardzo zajety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 06.01.2006 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witajcie, ja skorzystałam z polecenia Sevillusa i wzięłam tą ekipę. Szybka, zorganizowana, komunikatywna,może nie wirtuozi ale w miarę porządna. W sumie polecam. Kiero miał zastrzeżenia tylko do cieśli. Gdybyście mieli więcej pytań- musicie poczekać- właśnie jadę na tydzień na narty no to mamy tych samych wykonawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 08.01.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Ja też miałem przyjemność poznać tą ekipe i brałem ja pod uwage (widziałem dwa domy są OK) nie rozmawiałem na temat ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts