Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jezyk polski etc....

Gość

Recommended Posts

Czytam sobie tę dyskusję i myślę, że jesteście strasznie "koturnowi" w obruszniu się na zwróconą uwagę. Ja uważam,że człowiekowi na poziomie nie wypada niechlujnie pisać ani mówić; nie dziwi mnie więc, że ktoś wreszcie, choć anonimowo zwrócił uwagę. Za dużo jest tych rozkosznych błędów z pośpiechu, nieuwagi itd. Więcej wymagajmy od siebie, drodzy Państwo, dorośli i poważni, na tzw. poziomie. A literówki to szczegół, jasne,że chodzi tu o błędy zasadnicze. Czy naprawdę musicie być tacy nadęci, nie dość,że robicie błędy???

Słowniki są, niestety(:smile:)) ogólnie dostępne, a uczymy się całe życie.

Miłego dnia, popołudnia, wieczoru i ranka, że o nocy nie wspomnę...

Świetnie się to czyta, zwłaszcza Ciebie Piotrze. O megalomanii się nawet nie zająknę. Jeden problem, ani ja Ciebie, ani Ty mnie nie znasz z żadnych wypowiedzi, ale dobrze wiedzieć jak łatwo sprowokować agresję. To też nauka...

Z pozdrowieniami przy Twojej agresji, choć lekko ukrytej trzeba bardzo uważać :smile:

Świetnie się to czyta, zwłaszcza Ciebie Piotrze. O megalomanii się nawet nie zająknę. Jeden problem, ani ja Ciebie, ani Ty mnie nie znasz z żadnych wypowiedzi, ale dobrze wiedzieć jak łatwo sprowokować agresję. To też nauka...

Z pozdrowieniami przy Twojej agresji, choć lekko ukrytej trzeba bardzo uważać :smile:

Bez przesady.

Forum jest do dyskusji o problemach związanych z budową, a nie o ortografii.

Fakt, dobrze jest, jeśli wypowiedzi są pisane bezbłędnie. Ale nie mam większego problemu nawet, gdy ktoś napisze z błędami.

Więcej biedy może natomiast wyniknąć z takich tematów "off topic". To budzi antagonizmy, agresję, blokuje swobodę wypowiedzi, "bo może zrobię błąd". Nie miejsce tu na takie dyskusje. To prowadzi wprost do zepsucia forum i "forumowych wojenek". STOP!