Gość 30.10.2002 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Czytam sobie tę dyskusję i myślę, że jesteście strasznie "koturnowi" w obruszniu się na zwróconą uwagę. Ja uważam,że człowiekowi na poziomie nie wypada niechlujnie pisać ani mówić; nie dziwi mnie więc, że ktoś wreszcie, choć anonimowo zwrócił uwagę. Za dużo jest tych rozkosznych błędów z pośpiechu, nieuwagi itd. Więcej wymagajmy od siebie, drodzy Państwo, dorośli i poważni, na tzw. poziomie. A literówki to szczegół, jasne,że chodzi tu o błędy zasadnicze. Czy naprawdę musicie być tacy nadęci, nie dość,że robicie błędy??? Słowniki są, niestety()) ogólnie dostępne, a uczymy się całe życie. Miłego dnia, popołudnia, wieczoru i ranka, że o nocy nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 30.10.2002 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Ja też czytam i czytam, wydaje sie, że kieruje Tobą bardziej megalomania niż oburzenie na pospolite byki, ale nie bój się, nie założę wątku kto jest największym megalomanem na ForumPozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 30.10.2002 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Errare ...F. [ Ta wiadomość była edytowana przez: finiszant dnia 2002-10-30 21:20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.10.2002 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 ... humanum est Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2002 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Świetnie się to czyta, zwłaszcza Ciebie Piotrze. O megalomanii się nawet nie zająknę. Jeden problem, ani ja Ciebie, ani Ty mnie nie znasz z żadnych wypowiedzi, ale dobrze wiedzieć jak łatwo sprowokować agresję. To też nauka... Z pozdrowieniami przy Twojej agresji, choć lekko ukrytej trzeba bardzo uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Świetnie się to czyta, zwłaszcza Ciebie Piotrze. O megalomanii się nawet nie zająknę. Jeden problem, ani ja Ciebie, ani Ty mnie nie znasz z żadnych wypowiedzi, ale dobrze wiedzieć jak łatwo sprowokować agresję. To też nauka... Z pozdrowieniami przy Twojej agresji, choć lekko ukrytej trzeba bardzo uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 03.11.2002 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Bez przesady. Forum jest do dyskusji o problemach związanych z budową, a nie o ortografii. Fakt, dobrze jest, jeśli wypowiedzi są pisane bezbłędnie. Ale nie mam większego problemu nawet, gdy ktoś napisze z błędami. Więcej biedy może natomiast wyniknąć z takich tematów "off topic". To budzi antagonizmy, agresję, blokuje swobodę wypowiedzi, "bo może zrobię błąd". Nie miejsce tu na takie dyskusje. To prowadzi wprost do zepsucia forum i "forumowych wojenek". STOP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts