Goosia 03.06.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Myślałam, że jednak piętro. Poza tym zwarta bryła, dach dwuspadowy, żadnych udziwnień. Znalazłam więc Kamyczka - najzwyklejszy prostokąt 90m2 z piętrem i dwuspadowym dachem. Poprosiłam o kalkulację i osłupiałam - 213tys + 7% vat Proszę, wyjaśnijcie sierotce, o co tak naprawdę chodzi. Chcę, muszę, budować tanio i już w końcu nie wiem co mogę postawić... Może macie cynk na jakieś proste, tanie domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Wycena jest chyba OK - z tym, że budujesz przez developera. Jeśli zlecisz to samo kilku firmom - metoda gospodarcza, to zaoszczędzisz na całości jakieś 20 do 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts