Jagho 30.10.2002 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Niedawno w dziale "Rady - zbiór mądrości budowlanych" czytałem wątek dotyczący nieskuteczności taśm do obróbek komina. Jeden z czytelników FORUM pisał, że po pewnym czasie musiał remontować takie wykończenie i zdecydować się na "tradycyjną" obróbkę blacharską. Niestety w/w wątek, który mnie bardzo interesuje, zniknął - chyba, że jestem ślepy. Może ktoś wie gdzie się podział ów wątek. "SZUKAJ" też go nie znajduje. Nie chciałbym wysnuwać wniosków o jakichś teoriach spiskowych oraz lobby producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 30.10.2002 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Czasami wątki są przenoszone przez redakcję do innych działów. Nie spotkałem się jeszcze ze skasowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 31.10.2002 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Ja się spotkałem z kasowaniem watków, ale zupełnie bzdurnych. Watpię, by wątek merytoryczny został usunięty. To raczej wyszukiwarka nawala, albo nie udaje Ci się go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.10.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Nie kasujemy watków, chyba że ktoś pomyli się i wielokrotnie zada to samo pytanie. Natomiast systematycznie przenosimy wątki do odpowiednich tematycznie działów. Prawdopodobnie poszukiwany watek jest więc w "Wymiana doświadczeń". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagho 31.10.2002 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Tak, jest tam rzeczywiście. Znalazłem go "ręcznie" bo wyszukiwarka nie pomogła. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts