pattaya 03.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Od wczoraj chyba ,odnoszę wrażenie ,że mnie kilka razy wylogowało z forum.Czy to skleroza,czy fakt?Może jest tak jak np.na Allegro,gdzie trzeba się logować po dłuższym czasie na "stand by"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 ja dzisiaj mam tak samo - już ze trzy razy mnie wylogowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.06.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A mine się wydawału, że tutal klikałem, ale jak mawia moja lepsza połowa:Najgorzej, jak sięcoś komuś wydaje." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 dzis forum działa swiątecznie czytac mozna było do woli- pisać nie mozna było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 11.11.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 wczoraj też było świątecznie...chyba wszyscy pojechali na dłuugii weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 11.11.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 dzis forum działa swiątecznie czytac mozna było do woli- pisać nie mozna było ... Musiał być duży problem, bo widziałem, ze wczoraj przed północą był zalogowany web, więc widział co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulryk 12.11.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 wczoraj też było świątecznie...chyba wszyscy pojechali na dłuugii weekend Niestety nie wyjechali. Problemy z forum były spowodowane reinstalacją serwera. Prace zostały rozpoczęte 7 listopada a zakończyły się wczoraj. W tym czasie wszystkie nasze serwisy, w tym forum zmieniły swoje położenie dwa razy. Przepraszamy za utrudnienia Dział Informatyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 jak się dział informatyki zalogował, to może by tak spamy aut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.11.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 wczoraj też było świątecznie...chyba wszyscy pojechali na dłuugii weekend Niestety nie wyjechali. Problemy z forum były spowodowane reinstalacją serwera. Prace zostały rozpoczęte 7 listopada a zakończyły się wczoraj. W tym czasie wszystkie nasze serwisy, w tym forum zmieniły swoje położenie dwa razy. Przepraszamy za utrudnienia Dział Informatyki hehe nas już chyba faktycznie nie moznaby zostawic samych na cale 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 12.11.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 czy w związku z reinstalacją nie można otworzyć zapisanych stron z niektórymi wątkami ? przy próbie otworzenia jednego z tematów pokazuje mi się taki komunikat : Spróbuj wykonać następujące zadania: Otwórz stronę główną res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/syntax.htm#mhtml:file:// i poszukaj tam łączy do potrzebnych informacji. potem pojawia się taki : Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. dla ułatwienia dodam, ze dotyczy to "tematów", które prawdopodobnie znikną znim zdążę je przeczytać. dlaczego tak się dzieje, Dziale Informatyki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulryk 12.11.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 czy w związku z reinstalacją nie można otworzyć zapisanych stron z niektórymi wątkami ? .......... dla ułatwienia dodam, ze dotyczy to "tematów", które prawdopodobnie znikną znim zdążę je przeczytać. dlaczego tak się dzieje, Dziale Informatyki ? Proszę o więcej szczegółów. O które strony chodzi? Jeśli o te które są zapisane na dysku Paprotki to niestety nie jestem w stanie pomóc. Jeśli nie otwierają się któreś ze stron forum (z komunikatem: Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna...) to poproszę o podanie linków do tych stron tak abym mógł je spróbować otworzyć u siebie. Co do pozostałych zagadnień: - nie zostawiłbym Szanownych Forumowiczów na 3 dni z niedziałającym forum. - spam: tu nie będę wchodził w drogę Szanownemu Moderatorowi. Zapewniam że moderator czuwa nad forum nie daje nam spać jeśli forum nie działa Pozdrawiam Dział Informatyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 12.11.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 a proszę bardzo : chodzi o jeden z wątków "skandalicznych", który miał tytuł ( i tak mi się zapisał na dysku) : "SKANDAL- trollom stop !!! #916874" oraz "SKANDAL- Ewunia, Hause cos tam"zapisały się w wersji pierwotnej potem ich nie mogłam otworzyćpotem pojawił się powyższy komunikat dlaczego zapisane na dysku mi się nie otwierają ? i pasek adresu mi zniknął ?poradzi coś Szanowny Dział I. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.11.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 paprotka, a zapisujesz jako archiwum sieci web? u mnie wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.11.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 dziewczyny, a po co Wy to własciwie zapisujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 12.11.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 ta - oczywista, ze zapisuję jako archiwum reszta gra, tylko te dwa nie grają - pewnie były za mocno "treściwe" nie wiem, nie zdążyłam przeczytać albo problem z IE - nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.11.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 dziewczyny, a po co Wy to własciwie zapisujecie? własciwie powinno zapisywać się to, czego potem juz nie ma. Takie tam ulotne chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.11.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 dziewczyny, a po co Wy to własciwie zapisujecie? własciwie powinno zapisywać się to, czego potem juz nie ma. Takie tam ulotne chwile powinno się? ale po co? po jakimś czasie okazuje się, że nic takiego nie było, że to co zostalo zapisane w twoim archiwum to wytwór twojej wyobraźni Soniko, ja wątków mimi nie zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.11.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 a gdzie Wy to zapisujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulryk 12.11.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Na temat zapisywania stron na dysk proponuję przeczytać http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=24178PozdrawiamDzial IT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts