Żółtodziób 04.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ja serdecznie dziękuję M za forum. I tylko za to. Reszta to reklamy. i odrobna pseudoporad Ja akurat jestem budowlańcem, praktykującym , po szkole... pokar właśnie, ja też powinienem podziękować za forum - prawdziwą kopalnię wiedzy praktycznej - dzieki niej można nauczyć się kilku...set podstawowych spraw "budowlanych . .... w magazynie stanowczo za dużo reklam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 04.06.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Co do ceny piwa - ja też zgadam sie -że są za Muratora co najmniej 3 (a jakieś ścieki - to i wiecej ) oj oj... urazilas mnie. sciekow nie pijam, a 10, to 4,3 Tyskiego. Bardzo lubie to piwo i jest jednym z najlepszych ktore pilem... a pilem ich duzo co do tematu glownego: ...to murator wydaje jakies czasopismo?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.06.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 "Kowal zawinił cygana powiesili." dałeś sie żonie przekręcić a na Muratorze psy wieszasz Daj babie klapsa i bedzie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.06.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Ale maruda z Ciebie. Myslales ze w gazecie za 10 zl wyczytasz calą wiedze potrzebna do wybudowania domu? Z czego by żyli Ci co to wydaja akby w 10zl zawarli wszystko co mozliwe? Pomysl troche zanim zaczniesz sie czepiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 05.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 po jakiejś krytyce zmieniło się zdjęcie Pani redaktor naczelnej hehehe to moja sprawka poruszyłem ten problem tutaj (pkt 6.) az sie zdziwiłem, ze odniosło to, co napisałem jakikolwiek skutek. najgorzej ale może ktoś wie w redakcji że zmianiają sie przepisy Akurat z przepisami to mały pikuś. O tym kazdy moze sam przeczytać ( o ile było by mniej debilnych pytan na Forum ). dla zainteresowanych: Warunki techniczne Prawo budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.06.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Zwyczajowo - jeśli za 10 pln można nabyć wiedzę która pozwoli nam zaoszczędzić 13 pln , to chyba rachunek jest na plus jedno piwo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 a jeśli za 10 pln można nabyć wiedzę która warta jest 3 pln, to chyba rachunek jest prosty - strata na dwa piwa ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.06.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Jak by tak zrobić ankietę pod tytułem "Ile zaoszczędziła/em dzięki Muratorowi ?" to chyba by się kilkanaście cystern uzbierało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 noooo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ile czasu moznaby nic nie robic tylko pic to piwo , az sie micha smieje co niektorym dziekujemy Ci Drogi Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no cóz ... nic dodac ... pzdr oczywiście - posuniecia mod. - adm. serwisu - poprostu pozostawie bez komentarza, ale coz do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts