izagrab 03.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Poszukuje baraku dla mojej ekipy ale przeraza mnie cena transportu. Trzeba zaplacic za barak i jeszcze ok 400-500 zl za transport. Moze taniej wyjdzie kupic deski i samemu zbic jaka bude? Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAK 03.06.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 U mnie ekipa wykonawcy sama wykonała budę z okorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 06.06.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Blaszany garaż postawiłam, ale raczej dla materiałów budowlanych a nie ludzi. O dach nad głową sami musieli zadbać. Wychodek za to postawili sobie z moich desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzo 13.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 WC w gesti inwestora. Zaplecze ekipa budowlana organizuje sobie we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 15.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 U mnie barak zbili sobie sami, ale z moich desek. Budowlańców już nie ma, a barak jest sukcesywnie rozbierany w miarę zapotrzebowania na deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 22.06.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 kiedys miałam taki sam problem , poczytaj tutaj http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=582824&highlight=budowa+baraku#582824 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 05.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 popatrz u sąsiadów ktorzy konczą budowe. Tak ja zrobilem i sąsiad z miłą chęcią oddał mi swój zbity ze starych drzwi od stodoly baraczek. Powiedzial ze jak to wezme to mi nawet flaszke postawi Nie czekalem dlugo. Bralem. Jeden dzien rozkladania i jeden dzien zloenia na nowo. I jest to nie tylko zaplecze na materialy ale rowniez moj master tam szama sniadanko. A kibelek. Majster mowi ze ciezkie sprawy zawsze zalatwia w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 05.08.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam !!! Ja zbiłem z desek i pokryłem eternitem .Zamiast płacić 1400 zł za blaszak zapłaciłem 350 zł i 3 trzy popołudnia z bratem spędzone na zbijaniu tej budy . Zaoszczędziłem 1000 zł a budę rozbiorę za parę miesięcy bo nie bedzie mi juz potrzebna .( jak przykryję dachem swój dom to tam będę trzymał różne graty .Ani blaszak ,ani moja buda nie zabezpieczy "gratów" tam przechowywanych -jest to raczej ochrona przed deszczem . Ba ... włamanie do blaszaka poczyni nawet większe szkody bo złodziej zniszczy drogi blaszany domek . D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 08.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ja zbiłam ze starych odpadowych desek a dach pokryłam kawałkiem blachy. Chociaż budka nie przypadła do gustu moim murarzom, bo jak stwierdzili - że w niej wieje. Francuskie to jakieś były chłopy. Po skończonej robocie rozebraliśmy chatkę, a deski zostawiliśmy na taras i schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurleo 28.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Ja wynajełam domek na kółkach na złomowisku.Płatne od miesiąca.Po wymórowaniu scian zabiłam deskami wejście do garażu.Wynajem mi kosztowaw 100zł+150 zatransport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts