asienka7 04.06.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Szukam działki budowlanej w okolicach Redy(pomorskie) najlepiej w Rekowie Górnym nie za drogiej w granicach do 40.000 zł i ok 700-900 m2Jesli ktokolwiek wie i mógłby dac mi jakies namiary np.telefon czy sam sie ze mna skontaktować to bardzo proszę wysłać mi wiadomość na mój e-mail [email protected] bardzo mi na tym zależy Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Szukam działki budowlanej w okolicach Redy(pomorskie) najlepiej w Rekowie Górnym nie za drogiej w granicach do 40.000 zł i ok 700-900 m2 Jesli ktokolwiek wie i mógłby dac mi jakies namiary np.telefon czy sam sie ze mna skontaktować to bardzo proszę wysłać mi wiadomość na mój e-mail [email protected] bardzo mi na tym zależy Dziękuję Witaj Asienka Zapraszam do Grupy Trojmiejskiej. Ostatnio bylo pare postow nt zakupu dzialek w okolicach Redy. Ja buduje w Polchowie czyli rzut beretem od Rekowa. Jest tam kilkadziesiat dzialek do sprzedania. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 04.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Szukam działki budowlanej w okolicach Redy(pomorskie) najlepiej w Rekowie Górnym nie za drogiej w granicach do 40.000 zł i ok 700-900 m2 Jesli ktokolwiek wie i mógłby dac mi jakies namiary np.telefon czy sam sie ze mna skontaktować to bardzo proszę wysłać mi wiadomość na mój e-mail [email protected] bardzo mi na tym zależy Dziękuję Witaj Asienka Zapraszam do Grupy Trojmiejskiej. Ostatnio bylo pare postow nt zakupu dzialek w okolicach Redy. Ja buduje w Polchowie czyli rzut beretem od Rekowa. Jest tam kilkadziesiat dzialek do sprzedania. Pozdrowienia witaj mam prośbe podaj mi namiary ba sprzedajacego dzialki w Połchowie bo właśnie tam szukam prosze??? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts