Slack 05.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Nie do wiary!. I komu to przeszkzdzało? A ja naiwny myślałem, że cenzura dawno nie istnieje A, może jest tylko mnie coś na wzrok padło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Zapraszamy do działu: Uwagi o forum "Muratora". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 niestety cenzura i Admin istnieje czasami nawet negatywa wystawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slack 05.06.2005 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Dziękuje/my za informację. ps. Oczywiście cofam niesłuszne (w tym wypadku) posądzenia o cenzurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Nie do wiary!. I komu to przeszkzdzało? A ja naiwny myślałem, że cenzura dawno nie istnieje A, może jest tylko mnie coś na wzrok padło? żadna cenzura, tylko umiejetność pisania postów w odpowiednim dziale, a komu to przeszkadzało ?, widocznie ktoś nie lubi bałaganiarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slack 05.06.2005 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Nie do wiary!. I komu to przeszkzdzało? A ja naiwny myślałem, że cenzura dawno nie istnieje A, może jest tylko mnie coś na wzrok padło? żadna cenzura, tylko umiejetność pisania postów w odpowiednim dziale, a komu to przeszkadzało ?, widocznie ktoś nie lubi bałaganiarstwa Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 06.06.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 żadna cenzura, tylko umiejetność pisania postów w odpowiednim dziale, a komu to przeszkadzało ?, widocznie ktoś nie lubi bałaganiarstwa skoro Ktoś nie lubi bałaganiarstwa....to co w "dziale doświadczeń" robi jeszcze wątek "podziękujmy naszej "wadzy""??? może by tak założyć dział "bajki z mchu i paproci forumowych dziadków leśnych" i tam umieszczać takie wątki?? lub też "polityka bez granic i cenzury", lub "o polityce przy piwie"?? pozdrawiam - ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 skoro Ktoś nie lubi bałaganiarstwa....to co w "dziale doświadczeń" robi jeszcze wątek "podziękujmy naszej "wadzy""??? Pewnie Admin go nie przenosi do "Klubu budujących", by nie zobaczyć nowego wątku "cenzura na Forum !!" "kto to zrobił ?", "komu to przeszkadzało ?" Swoją drogą, to czy z "Wymiany doświadczeń" niektórzy czasem wyściubiają nos na zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 06.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a jak myślisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts