malyyy2002 05.06.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam, chciałbym polecić chłopaczka złotą rączke, niechce przesadzać ani nic kłamac, chłopak ma zaledwie 19 lat ale naprawdę nigdy w życiu nie widziaŁEM takiej pracowitej osoby, pracuje w jakiejśc firmie jako kierowca od 7-15 czasem i dłuyżej , po cyzm przychodizł do mnie przez 2 tygodnie i robił do 22, 23. cały materiał prezywoził swoim autem, wszystkei narzedzia miał swoje, czasami jak maiłą coś do zorbienia cięzkiego to brał ze sowbą pomocnika. Chłopak jest naprawde niesamowity jak na swój wiek chyba nie przesiąkł jeszcze tymi pseudofgachowcami , niechce przesadzać jak już wspominałem ale daje za niego reke , Nie daje gwarancji że ma czas na cokolwiek bo ma tyle roboty że aż niemożlkiwe chłopak chce zarobić by rozkręcić własną firmę budowlaną więc naprawdę go polecam jego numer 692446847, prosiłbym o niemówienie że go polecałem gdyż chce mu zrobić przysługe za to ile on dl amnei zrobił i naprawe po niedużych pieniądzac pozdrawiam wsyztskich muratorowcó PS> Chłopaczek zrobi wszytsko :, zrobił mi nawet sito do przesiewania piasku na warsztacie, piękne stojaki z drutu pod róze itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Oj doigrasz się, doigrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel P. 05.06.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Nie ma to jak autoreklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.06.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Samochwała w kącie stała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.06.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 A Ty zapłacisz sobie za niego podatek i zus na swoja emeryturę... Niech nam zyje szara strefa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo 05.06.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Mam do przesiania żwir w Gdyni. Jak ma czas to niech wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam, chciałbym polecić chłopaczka złotą rączke, , Nie daje gwarancji że ma czas na cokolwiek bo ma tyle roboty to jak nie ma czasu ,to po co ta reklama ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 palecasz chłopaczka hmm .....i jeszcze piszesz ze zrobi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Selimm - nie swędzi Cię czasem głowa? Od kosmatych myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyyy2002 05.06.2005 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 spoko, nie ma to jak nasza wspniała polska, usuwam tego posta, niedość ze chciałem pochwalić chłopaka który naprawdę coś umie to jeszcze mnei tutaj besztacie, tak to jest jak ktoś chce komuś pomóc, no cóż tak już musi być, a napisałem to dlatego że chłopak jest naprawdę bardzo wporządku, a nie poto żeby jakąs autoreklamę robić zresztą jak chcecie to do niego zadzwoncie sobie a nie besztajcie tu mnie spadam narazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 palecasz chłopaczka hmm .....i jeszcze piszesz ze zrobi wszystko OJ selimm,selimm mowilam Ci juz ,ze Tobie to tylko jedno w glowie...hm...ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyyy2002 06.06.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A tak przy okazji to jest jedna z rzeczy które mi zrobił w domy (wygipsowany cały pokój + pomalowany w 2 kolorach + zrobienie na suficie owala z regipsu + zamontowanie halogenów i ta bagatele 400złhttp://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=40135&zid=486532&r=1[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.06.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ejże, przecież ten kot nic nie powiedział to ta cała reszta ma nieuczesane myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 co, znowu autoreklama??? jednego takiego juz przegonilam - jacka o1 - niestety wrócil - na szczescie juz samodzielnie się reklamuje - chociaz to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna001 07.06.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 więc tak :0 po głosi chłopak miły :0 ale jakiś młody się wydaje:P ale konretny jest bo sie umuwiłem ze przyjedzie po mnei za 40 minut i skoczymy do skalpu a co do ceny to tak za każdy kilometr 1zł + załadunek i wyładunek maebli to powiedizał że się doigadamy bo mi bedzie je skręcał a za skręcenie to nie wiem ile bo powiedizał ze zależy jak długo to bedzie robił byle nie zadługo bo ja juzznam takich fachmanów co od godizny mają pozdrawiam napisze co i jak jak skończy PAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna001 07.06.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 jestem (ale cichutko bo Paweł w pokju obok si epoci z tymi meblami), pki co to sprawnie posżło przywiezienie i rozładunek miał kolege d pomocy teraz tez we 2 składają, ide im zrobić herbate no to narazie potem zdam relkację pozdrawiam ciiiiiiiiiiichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 a to co za bełkot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna001 07.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ufff wreszcie koniec! Ale jest juz 23 no wiec powiem tylko tyle ze ja tez go polecam Pozdrawiam i ide poókładac sobioe rzeczy do mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 o co tu chodzi - zapytam równie cichutko, jak katarzyna001???? czyzby malyyy2002 przeistoczyl sie w katarzyne001? dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 08.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wielopłciowiec pewnie jest . Do tego styl pisarski i błędy te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts