Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PLECAM!!! super prawdziwa złota rączka! KATOWICE

Recommended Posts

Witam, chciałbym polecić chłopaczka złotą rączke, niechce przesadzać ani nic kłamac, chłopak ma zaledwie 19 lat ale naprawdę nigdy w życiu nie widziaŁEM takiej pracowitej osoby, pracuje w jakiejśc firmie jako kierowca od 7-15 czasem i dłuyżej , po cyzm przychodizł do mnie przez 2 tygodnie i robił do 22, 23. cały materiał prezywoził swoim autem, wszystkei narzedzia miał swoje, czasami jak maiłą coś do zorbienia cięzkiego to brał ze sowbą pomocnika. Chłopak jest naprawde niesamowity jak na swój wiek chyba nie przesiąkł jeszcze tymi pseudofgachowcami , niechce przesadzać jak już wspominałem ale daje za niego reke , Nie daje gwarancji że ma czas na cokolwiek bo ma tyle roboty że aż niemożlkiwe chłopak chce zarobić by rozkręcić własną firmę budowlaną więc naprawdę go polecam jego numer 692446847, prosiłbym o niemówienie że go polecałem gdyż chce mu zrobić przysługe za to ile on dl amnei zrobił i naprawe po niedużych pieniądzac pozdrawiam wsyztskich muratorowcó PS> Chłopaczek zrobi wszytsko :, zrobił mi nawet sito do przesiewania piasku na warsztacie, piękne stojaki z drutu pod róze itp :)

spoko, nie ma to jak nasza wspniała polska, usuwam tego posta, niedość ze chciałem pochwalić chłopaka który naprawdę coś umie to jeszcze mnei tutaj besztacie, tak to jest jak ktoś chce komuś pomóc, no cóż tak już musi być, a napisałem to dlatego że chłopak jest naprawdę bardzo wporządku, a nie poto żeby jakąs autoreklamę robić zresztą jak chcecie to do niego zadzwoncie sobie a nie besztajcie tu mnie spadam narazie!

więc tak :0 po głosi chłopak miły :0 ale jakiś młody się wydaje:P ale konretny jest bo sie umuwiłem ze przyjedzie po mnei za 40 minut i skoczymy do skalpu a co do ceny to tak :D za każdy kilometr 1zł + załadunek i wyładunek maebli to powiedizał że się doigadamy bo mi bedzie je skręcał a za skręcenie to nie wiem ile bo powiedizał ze zależy jak długo to bedzie robił:p byle nie zadługo bo ja juzznam takich fachmanów co od godizny mają:p pozdrawiam napisze co i jak jak skończy :D PAP

jestem (ale cichutko bo Paweł w pokju obok si epoci z tymi meblami), pki co to sprawnie posżło przywiezienie i rozładunek miał kolege d pomocy :) teraz tez we 2 składają, ide im zrobić herbate no to narazie potem zdam relkację:p pozdrawiam ciiiiiiiiiiichutko :)