wbrat 18.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dawno się nie odzywałem, więc pare spraw jest już nie aktualnych, na przykład meble w salonie i... niebieskie wiadro . My mieszkamy już od... sierpnia, więc dość długo pilnowaliśmy budowy POWODZENIA W PRZEPROWADZCE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.02.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 To w takim razie uprasza się o aktualizację A przy okazji może podrążę sprawę waszego kominka. Oświetlenie półek bocznych widziałam na wcześniejszych zdjęciach, ale czy jest jakieś specjalne oświetlenie kominka z przodu od góry? Drugie pytanie dotyczy wykonania i ceny, czy możesz polecić wykonawcę i ewentualnie podać jakiś kontakt do niego na p.w.? Gratuluje meldunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 19.02.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Co do aktualizacji zdjęć - mam jakieś dziwne opory przed wstawianiem na publiczne forum fotek mebli, sprzętu w domu itp. Gołe mury to jednak co innego. Ale obiecuje, że jak tylko uporamy się z ogrodem (póki co nawet palcem nie kiwneliśmy) to się pochwalę . Co do kominka - oświetlenie jest tylko na półkach bocznych. Ale jakoś nie wiem czemu bardzo rzadko z niego korzystamy. W ogóle oświetlenie salonu póki co nie jest dopracowane - górne oświetla bardziej sufit niż salon, a kinkiety i oświetlenie przy kominku to światła typowo "nastrojowe". Brakuje mocnego oświetlenia stolika przy kanapach (np. do zabawy grami planszowymi) oraz samych kanap (np. do czytania książki). Inne info o kominku - zaraz wyślę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Gratuluje zameldowania. To jeden z moich ulubionych domow na forum, wiec co wiecej mozna powiedziec? Ladnie i przytulnie tam macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 11.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 śpieszę z gratulacjami - odnośnie potomka / potomkini - mały cwaniaczek rośnie, wiedział kiedy się zjawić - na gotowe co do internetu - radiowe z pewnością nie przejdzie, mieszkam (jeszcze )przy Trakcie L. i korzystam z Radionetu, drzew w okolicy dosłownie kilka, a problemy z łączem i tak się zdarzają ps. mam jeszcze pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych - bardzo mi się spodobały te w łazience, napisz proszę co to za firma. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 11.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 wbrat!!! Zajrzałam dziś i oniemiałam z zachwytu!!! Niesamwoita działka a Wy z domkiem świetnie się wpisaliście w krajobraz. Gratuluję elegancji, pomysłu na dom i potomka )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 11.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Bardzo dziękuje matrasza, trochę mnie zmartwiły te informacje o radionecie. Myślałem właśnie o nim jako o tymczasówce... a u mnie drzew aż nadto Czyli net z komórki zostaje, albo sferia, którą odradza mi znajomy, który... tam pracuje Co do drzwi - robiła je firma Dormet z Józefowa - http://www.dormet.com.pl/glowna.html. Co do samej firmy naprawdę nie jestem w stanie się wypowiedzieć ani na tak ani na nie - ogólnie jestem zadowolony, choć jakość raczej nie powala na kolana. Z terminowością też różnie - trzeba się przypominać i dopominać, wtedy jest ok. Zaletą tej firmy jest ich duża elastyczność - nietypowe pomysły/rozwiązania nie są z góry odrzucane. Aha, ta sama firma robiła nam też drzwi wejściowe i szafę w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 11.03.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hmm, sierpniowe dzieciaki są super!!! Przypadkiem coś o tym wiem Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 11.03.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A nie rozwija Ci się jakiś lokalny dostawca internetu??? My mamy takiego w sąsiedniej miejscowości, ale dzieli nas las i.... pozostaje blue connect... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 12.03.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Hmm, sierpniowe dzieciaki są super!!! Przypadkiem coś o tym wiem Gratuluję Ja też wiem - sam jestem z sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 12.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Co do drzwi - robiła je firma Dormet z Józefowa - http://www.dormet.com.pl/glowna.html. Co do samej firmy naprawdę nie jestem w stanie się wypowiedzieć ani na tak ani na nie - ogólnie jestem zadowolony, choć jakość raczej nie powala na kolana. Z terminowością też różnie - trzeba się przypominać i dopominać, wtedy jest ok. Zaletą tej firmy jest ich duża elastyczność - nietypowe pomysły/rozwiązania nie są z góry odrzucane. Aha, ta sama firma robiła nam też drzwi wejściowe i szafę w wiatrołapie. Wbrat, napisz proszę z czego wykonane są te drzwi, na ich stronie nie ma żadnej informacji, czy masz ościeżnice regulowane, czy nie i byłabym wdzięczna za podanie ceny (chociaż w przybliżeniu) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 13.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Wbrat, napisz proszę z czego wykonane są te drzwi, na ich stronie nie ma żadnej informacji, czy masz ościeżnice regulowane, czy nie i byłabym wdzięczna za podanie ceny (chociaż w przybliżeniu) Pozdrawiam Drzwi są drewniane - o ile dobrze się orientuje, to w środku sosna, a z wierzchu... kurcze, nie pamiętam. Na pewno jakieś twardsze drewno. Ościeżnice nie są regulowane, ale robione są na wymiar do każdej wnęki. Co do ceny, to chyba trochę mniej niż 1500 zł (z montażem, bez klamki), ale to było rok temu, więc pewnie ceny się od tego czasu mocno zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 13.03.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Drzwi są drewniane - o ile dobrze się orientuje, to w środku sosna, a z wierzchu... kurcze, nie pamiętam. Na pewno jakieś twardsze drewno. Ościeżnice nie są regulowane, ale robione są na wymiar do każdej wnęki. Co do ceny, to chyba trochę mniej niż 1500 zł (z montażem, bez klamki), ale to było rok temu, więc pewnie ceny się od tego czasu mocno zmieniły. Wbrat, wlk dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 17.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Wbrat, w kwestii internetu jesli jeszcze nie rozwiazales problemu: ja mam od 1.5 roku z Radionetu, nie jest super, ale daje rade, place 50zl za 256 zdaje mi sie ze w tym roku Netia zwiekszyla zasieg WiMax'ajest jeszcze Sferia Cierkawi mnie jak Ci sie sprawdza reku. Masz go ustawiony na prace non-stop? okap kuchenny wyprowadzony oddzielnie? masz dodatkowe wyciągi z łazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 21.07.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Internet został jednak tez z Orange - działał ok, dopóki modem się nie zepsuł. Obecnie jest w naprawie. Niecierpliwie czekam jednak aż TPsa łaskawie postanowi kiwnąć palcem i podłączyć mi telefon i neostradę. Niestety umowę podpisałem dopiero w marcu, czyli 5 miesięcy temu więc jeszcze sobie poczekam... Jak poszukiwałem dostawcy, to dzwoniłem do Netii - niestety odmówili twierdząc, że w Wawrze zasięgu nie ma. W Sferii pracował przez jakiś czas mój dobry znajomy i szczerze mi ją odradzał... Co do reku - sprawdza się... średnio, że tak się wyrażę. Jest to chyba wina tego, że sam rozprowadzałem wentylację - zimą zanim zużyte powietrze dotrze do reku, całkowicie traci temperaturę przez co odzysk jest raczej znikomy. Kanały biegną w skosach i tam chyba tracą temp., bo nie są dobrze ocieplone. Poza tym coś chrzani się w eletronice i reku włącza mi tryb antyszronieniowy nawet jak w jego wnętrzu jest kilkanaście st.C. Już kilka razy był w tej sprawie serwis wzywany - niby coś wymieniają, naprawiają, a problem jak był tak jest. Teraz, latem jest on wyłączony - mam pootwierane okna, a reku szokująco wpływa na wysokość rachunków za prąd (chyba debil niepotrzebnie włącza mi czasem grzałkę). Zimą działa bardziej jako źródło świeżego powietrza niż jako urządzenie do jego odzysku. Mam nadzieje, że po kolejnych reklamacjach się to w końcu zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.10.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 co u was nowego.dziennik juz calkiem zapomniany a taki fajowy domek macie.wklejcie kilka fotek na oslode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 05.10.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam Nie sądziłem, że ktokolwiek jeszcze zagląda do naszego dziennika. Ale skoro tak, to postaram się zamieścić kilka nowych fotek - szczerze mówiąc, to niewiele się zmieniło, no ale tak to jest kiedy się już zamieszka... na jakiś czas przechodzi ochota na dalsze budowanie... no i jeszcze pod koniec budowy kasy już niewiele zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Do starych znajomych (jesli są w miarę na "wierzchu" zawsze się zajrzy ) Gratulacje! Córeczka sliczna. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaapii 19.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam.Bardzo podobaja mi sie twoje krzesła w jadalni czy mogłabys napisać o nich cos więcej z jakiej sa fabryki i jaki to model? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 20.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 piekny domek,trawnik, i corcia jak malowana.superr.zycze kolejnych owocnych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts