wbrat 20.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam. Bardzo podobaja mi sie twoje krzesła w jadalni czy mogłabys napisać o nich cos więcej z jakiej sa fabryki i jaki to model? Pozdrawiam. Krzesła i stół są z firmy Fameg. Nie mogę znaleźć rachunku (jest w jakimś pudle na poddaszu, a poddasze jeszcze nie wykończone, więc panuje tam bałagan nie do opisania), ale z tego co widzę na ich stronie internetowej, to chyba jest TEN model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ależ piękne zmiany u Was Oczywiście najbardziej podoba mi się Twoja śliczna córeczka Bardzo dziekuję za mozliwość obejrzenia zdjęć - jak zawsze Twój dom zachwyca spokojem i harmonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts