Izka1 28.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 taki mały domek, a jaki zgrabny Jakiej firmy masz okna, i jaki kolar ? Taras chcesz zrobić z betonowych kostek? ja się właśnie nad takim zastanawiam. Z tego co widzę to w kuchni pod oknem masz grzejnik. Czy nie będzie przeszkadzał w ustawieniu szafek? Ja myślę nad podłogówką w kuchni., ale obawiam się,że na myśleniu się skończy. Góra też fajnie wygląda, ja mam podniesioną ścianke kolankową i zastanawiam się nad wejściem do garderoby z sypialni. Mam nadzieję ,że sukcesywnie będziesz dorzucał nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratek 28.06.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A moje pytanie dotyczy szczegółu. Ile szerokości mają schody w Twoim domu? W moim projekcie zaplanowano 90 cm, biję się z myślami czy nie będą za wąskie.Bratek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 28.06.2005 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 taki mały domek, a jaki zgrabny Jakiej firmy masz okna, i jaki kolar ? Taras chcesz zrobić z betonowych kostek? ja się właśnie nad takim zastanawiam. Z tego co widzę to w kuchni pod oknem masz grzejnik. Czy nie będzie przeszkadzał w ustawieniu szafek? Ja myślę nad podłogówką w kuchni., ale obawiam się,że na myśleniu się skończy. Góra też fajnie wygląda, ja mam podniesioną ścianke kolankową i zastanawiam się nad wejściem do garderoby z sypialni. Mam nadzieję ,że sukcesywnie będziesz dorzucał nowe zdjęcia okna Urzędowski Meranti M1, tarsa będzie z kostki betonowej - dwukolorowa szachwonica beżowo-żółta. Kuchnię już mam zaplanowaną, nad grzejnikiem będzie blat roboczy, tak więc w niczym nie będzie przeszkadzał (jest tak u moich rodziców i wszystko jest ok). Żałuję że nie podniosłem ścianki kolankowej, bo jest faktycznie dosyć nisko. No ale teraz już za późno . Co do wejścia do garderoby z sypialni - fajne rozwiązanie, moi rodzice też to maja (przesuwana lustrzana ściana), ale jakoś nie wydawało mi się potrzebne. Jak będą postępy na budowie to będą nowe zdjęcia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 28.06.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A moje pytanie dotyczy szczegółu. Ile szerokości mają schody w Twoim domu? W moim projekcie zaplanowano 90 cm, biję się z myślami czy nie będą za wąskie. Bratek moje schody mają 96 cm, niby te 6 cm to niezbyt dużo, ale 2 osoby to i na metrowych schodach bokiem się muszą mijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratek 29.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 'w kotłowni zadomowił się już kociołek c.o"a jaki, bo wygląda fajnie/ Będzie zasobnik?Dzięki za wymiary schodów. Niech zatem będą 90 - siatki.Bratek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 29.06.2005 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 'w kotłowni zadomowił się już kociołek c.o" a jaki, bo wygląda fajnie/ Będzie zasobnik? Dzięki za wymiary schodów. Niech zatem będą 90 - siatki. Bratek kociołek Junkers Eurostar, kupiłem bo u rodziców taki sam działa już 5 lat i nie ma z nim żadnych problemów. Do niego będzie podłączony zasobnik 140 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 30.06.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 domek robi wrażenie. Mamy ten sam projekt jednak nasz domek jest troszkę ciut inny w środku. Mamy też wyższą ściankę kolankową.Wejście do garderoby z klatki bardzo mi się podoba, my mamy z sypialni i troszkę żałuję.Schody mamy drewniane, kominek też narożny ale w całkiem innym styluDo Izka1zdjęcie naszego domku zamieszczę kiedyś na onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 01.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam Sąsiada:))) czy mogłam widzieć domek jadąc kolejką WKD??? bo teraz bede sie rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 01.07.2005 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam Sąsiada:))) czy mogłam widzieć domek jadąc kolejką WKD??? bo teraz bede sie rozglądać hej Sąsiadka, nie da rady, do kolejki mam 7-8 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 04.07.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 juswysłałam info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 04.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 wczoraj zrobilismy sobie 3 godzinny spacerek po okolicy i zwiedziliśmy Nową Wieś i Granice Komorów:) nie wiedziałam, ze jest jeszcze jedna (trzecia) stadnina w okolicy:) piękne te okolice i baaardzo sie cieszę ze w nich bedę mieszkać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 04.07.2005 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 wczoraj zrobilismy sobie 3 godzinny spacerek po okolicy i zwiedziliśmy Nową Wieś i Granice Komorów:) nie wiedziałam, ze jest jeszcze jedna (trzecia) stadnina w okolicy:) piękne te okolice i baaardzo sie cieszę ze w nich bedę mieszkać) a ja się cieszę że podobają Ci się moje rodzinne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 06.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 jus z niecierpliwością czekam na zdjęcia bastek mam nadzieję, że pochwalisz się tarasem jak skończysz, jestem ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 14.07.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Parę zdjęć mąż zamieściła na http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=41341&k=8&q=fenix&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 14.07.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Mąż zamieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 14.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Parę zdjęć mąż zamieściła na http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=41341&k=8&q=fenix&nxt=0 Cześć Fajny domek...(podobny do mojego ) Mam pytanie na zdjęciu kominka w salonie na podłodze leży mozaika przemysłowa??Dobrze wypatrzyłem? Jesli tak to napisz co to takiego ile kosztowąło kto układał i odgólnie cały koszt podłgi............będe naprawde wdzięczny....... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 14.07.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Rumak1974odp. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 15.07.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Rumak1974 odp. na priv Cześc i czołem !! Niestety nic nie dostałe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 15.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 To odp. tu, mam nadzieję że Bastek się nie obrazi bo to jego stronka.To nie jest mozaika przemysłowa, tylko niestety panele. Drewniane- dąb baltic firma Boen Hohns ok 100 zł/ m2. Też można je cyklinować w późniejszych latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 18.07.2005 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 To odp. tu, mam nadzieję że Bastek się nie obrazi bo to jego stronka. To nie jest mozaika przemysłowa, tylko niestety panele. Drewniane- dąb baltic firma Boen Hohns ok 100 zł/ m2. Też można je cyklinować w późniejszych latach. oczywiście że sie nie obrażę Widziałem Wasze zdjęcia, bardzo fajne - o ile podnieśliście ściankę kolankową w porównaniu z oryginalnym projektem ? Teraz trochę żałuję, że nie podniosłem chodciaż te 25 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts