bastek13 29.01.2007 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 No i nadzszedł czas na ostatni "budowlany" ruch w moim Feniksie - zabraliśmy się z ojcem za górną łazienkę, gdzie do tej pory panował stan surowy zamknięty do weekendu zrobiliśmy instalacje, przykręclilismy i zagipsowalismy płyty GK, pomurowaliśmy murki itp a teraz tata kładzie płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 29.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 O zdjęcia mam nadzieję nie będziemy musieli długo prosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 12.02.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 O zdjęcia mam nadzieję nie będziemy musieli długo prosić! obiecuję niedługo wstawić, czekam teraz na urodziny córeczki i jakoś nie mam głowy do innych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 12.02.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 bastek urodziny, czy narodziny? Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 13.02.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 bastek urodziny, czy narodziny? Pozdrawiam Sylwia faktycznie, powinno być narodziny Feniks nam się "zagęszcza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 13.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 bastek ja w lipcu 2006 zostałam mamą Bartosza Także jeden pokój w feniksie zarezerwowany (w przyszłości ) a drugi zobaczymy Powodzenia dla żony Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 14.02.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 bastek ja w lipcu 2006 zostałam mamą Bartosza Także jeden pokój w feniksie zarezerwowany (w przyszłości ) a drugi zobaczymy Powodzenia dla żony Pozdrawiam Sylwia dzieki i gratulacje dla młodej mamy u nas na poddaszu pełna rezerwacja, mamy juz 4 letniego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 17.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Ja mam takie niedystretne pytanie - czy Aga, Bastek i Mati to są moze Ci Aga i Bastek z synkiem, gdzie nazwisko panienskie Agi jest na literke G, i ma siostre Asie?pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 18.02.2007 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Ja mam takie niedystretne pytanie - czy Aga, Bastek i Mati to są moze Ci Aga i Bastek z synkiem, gdzie nazwisko panienskie Agi jest na literke G, i ma siostre Asie? pozdrawiam Aga w rzeczy samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 19.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 w rzeczy samej RODACY:))) napisze w takim razie na PW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 06.03.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 O zdjęcia mam nadzieję nie będziemy musieli długo prosić! kilka w końcu udało mi się dodac, jeszcze nie mam internetu w nowym domu a zawsze zapominam zabrać aparat do rodziców żeby je zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 10.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 bastekładna łazienka. Wszedłby tam jeszcze prysznic? PozdrawiamSylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 10.03.2007 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 bastek ładna łazienka. Wszedłby tam jeszcze prysznic? Pozdrawiam Sylwia jakby sie trochę pokombinowało z rozmieszczeniem to napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 16.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 bastek i co córeczka czy synuś? Chyba Ty masz schowek pod schodami. Możesz mi podać wymiary? Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 19.03.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 bastek i co córeczka czy synuś? Chyba Ty masz schowek pod schodami. Możesz mi podać wymiary? Pozdrawiam Sylwia córeczka a co do schowka to musiałbym dokładnie zmierzyć, wysokość jest taka że trzeba się schylić aby tam wejść a pozostałe wymiary to po prostu zabudowa przestrzeni pod schodami. Ale zależało mi na tym, żeby była zamknięta przestrzeń na jakies drobiazgi - tak żeby nie było tego widać z częsci dziennej domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 19.03.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Bastek GRATULACJE dla Ciebie i mamusi Moi rodzice mają schowek pod schodami i zrobiony jest trochę niżej, niż poziom podłogi w całym mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 21.03.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Bastek GRATULACJE dla Ciebie i mamusi Moi rodzice mają schowek pod schodami i zrobiony jest trochę niżej, niż poziom podłogi w całym mieszkaniu. dzieki serdeczne wczoraj wlazłem do schowka pod schodami i go zmierzyłem : ma 70 na 220 cm i wysokość 140cm pod spocznikiem,do tego dochodzi jeszzce troche miejsca pod skosem schodów. Podłoga jest na tym samym poziomie co w pozostałej części parteru domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 21.03.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 bastek dziękuję ja sobie wymyśliłam, że zrobimy podłogę poniżej poziomu parteru, może o 1 schodek. Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 17.04.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 bastek dziękuję ja sobie wymyśliłam, że zrobimy podłogę poniżej poziomu parteru, może o 1 schodek. Pozdrawiam Sylwia można i tak, zawsze więcej miejsca nad głową będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 28.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 bastekkolumny masz takie jak w projekcie?PozdrawiamSylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts