bastek13 30.04.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 bastek kolumny masz takie jak w projekcie? Pozdrawiam Sylwia w projekcie jest chyba 24cm średnicy, ja dałem 30 - tamte mi sie troche za cienkie wydawały (jesli chodzi o wygląd, bo oczywiście technicznie są ok) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 30.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 bastek dzięki My kupiliśmy 25, bo chcemy sobie zrobić od dołu tę obudowę kwadratową jak ma KIA (tak jak w projekcie). No i jeszcze mąż wpadł na pomysł, że zrobi sztukaterię wokół słupa (bez tych górnych ozdóbek, no i nie w tym kolorze). Dlatego wydaje mi się, że do tych rzeczy słup 30 mógłby być za gruby http://images21.fotosik.pl/228/d565a65d063465aa.jpg Pozdrawiam SYlwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 30.04.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 bastek dzięki My kupiliśmy 25, bo chcemy sobie zrobić od dołu tę obudowę kwadratową jak ma KIA (tak jak w projekcie). No i jeszcze mąż wpadł na pomysł, że zrobi sztukaterię wokół słupa (bez tych górnych ozdóbek, no i nie w tym kolorze). Dlatego wydaje mi się, że do tych rzeczy słup 30 mógłby być za gruby http://images21.fotosik.pl/228/d565a65d063465aa.jpg Pozdrawiam SYlwia u nmie są proste kolumny i dlatego dalem grubsze, jak dajecie dodatkowe ozdoby to ciensze beda ok pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 30.04.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 bastek kolumny masz takie jak w projekcie? Pozdrawiam Sylwia w projekcie jest chyba 24cm średnicy, ja dałem 30 - tamte mi sie troche za cienkie wydawały (jesli chodzi o wygląd, bo oczywiście technicznie są ok) pzdr Ja też daje 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamcia 08.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 hejka Bastek co tu u Ciebie taka cisza jak masz jakieś nowe zdjęcia to z chęcią obejrzę i....pomarzę .boję się że to mi tylko zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 10.08.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 hejka Bastek co tu u Ciebie taka cisza jak masz jakieś nowe zdjęcia to z chęcią obejrzę i....pomarzę .boję się że to mi tylko zostalo bo już dawno po budowie, jedyne co się zmienia to nowe meble czy jakies dorbiazgi... kilka nowych zdjęć jest, ale już chyba więcej nie będzie, w końcu to miał być dziennik budowy od marzeń się zaczyna - głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts