Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Feniks z pracowni DOMUS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 125
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bastek

dzięki

My kupiliśmy 25, bo chcemy sobie zrobić od dołu tę obudowę kwadratową jak ma KIA (tak jak w projekcie). No i jeszcze mąż wpadł na pomysł, że zrobi sztukaterię wokół słupa (bez tych górnych ozdóbek, no i nie w tym kolorze). Dlatego wydaje mi się, że do tych rzeczy słup 30 mógłby być za gruby :wink:

http://images21.fotosik.pl/228/d565a65d063465aa.jpg

Pozdrawiam

SYlwia

bastek

dzięki

My kupiliśmy 25, bo chcemy sobie zrobić od dołu tę obudowę kwadratową jak ma KIA (tak jak w projekcie). No i jeszcze mąż wpadł na pomysł, że zrobi sztukaterię wokół słupa (bez tych górnych ozdóbek, no i nie w tym kolorze). Dlatego wydaje mi się, że do tych rzeczy słup 30 mógłby być za gruby :wink:

http://images21.fotosik.pl/228/d565a65d063465aa.jpg

Pozdrawiam

SYlwia

u nmie są proste kolumny i dlatego dalem grubsze, jak dajecie dodatkowe ozdoby to ciensze beda ok

pzdr

• 3 months później...
hejka Bastek co tu u Ciebie taka cisza jak masz jakieś nowe zdjęcia to z chęcią obejrzę i....pomarzę .boję się że to mi tylko zostalo :lol:

bo już dawno po budowie, jedyne co się zmienia to nowe meble czy jakies dorbiazgi... kilka nowych zdjęć jest, ale już chyba więcej nie będzie, w końcu to miał być dziennik budowy :wink:

od marzeń się zaczyna - głowa do góry :)