maggii 31.10.2002 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 No wreszcie dotarłam do tego, co lubię!A więc tak: jest nas pięcioro co oznacza nie dwóch mężów, czy dwie żony ale nas: Magdę i Zbyszka i nasze "pajączki" Patryka, Kubę i malutką Wiktorkę.I to ona właśnie jest sprawczynią tego całego zamieszania z budową, bo w piątkę naprawdę nie da się mieszkać na 47 m2 bez pozabijania się.A więc w marcu tego roku padło sakramentalne "tak" i świat się skończył! Niemowlak, decyzja o budowie, zakup działki, powrót do pracy, pierwsze wykopy, sprzedaż M3, rozpoczęcie budowy, przeprowadzka do Teściów na 1 pokój ........... skąd to znacie?A teraz już spokój: Dzidzia rośnie, budowa też i debet na koncie!Ale jest nadzieja na wymarzony domek z ogródkiem! I "do widzenia" blokowisko!!!!!Pozdrawiam jeszcze z Gdyni a niedługo (mam nadzieję) z Bojana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 31.10.2002 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Witaj(cie) w klubie. U mnie też piątka - tyle, że odbita od lustra. Tzn ja i żona to pewnie tak jak u Was , tyle tylko, że u nas dodatkowo dwie młode panienki i jeszcze mniejszy młodzieniec. Najmłodszy lokator podziałał podobnie motywująco co u Was. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 01.11.2002 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Ciekawe, czy jest jakaś szóstka na Forum? Ale i tak piątka to brzmi dumnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts