Karburator 08.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 To Ty, tu jesteś specjalistą , ja nie jestem tylko laikiem pokazałem jak zablokować ciasteczka, przydatne i łatwe do zrobienia dla kogoś kto tylko troche sie zna na komputerze. A i tak jeszcze są wysyłane informacje przez Java i php więc juz tak nie płaczcie jak kilka osób zablokuje cookies. pomijąć ze 80% uzywa dziurawego IE, i boi sie cokolwiek zmienic w ustawieniach Co do Regulaminu, moze troszkę przesadziłem, ale tez mam troche racji: Kawałek regulaminu: 3. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz czatu w przypadkach, gdy: * uczestnik FORUM zamieszcza reklamy będzą inne materiały o lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: “Ogłoszenia drobne” na FORUM Taki zapis jest równoważny z zakazem umieszczania reklam. Szczególnie tego typu jak pop-up, czy obrazki reklamowe. Wiec jezeli ich nie ma na forum to z jakimi z innymi domenami celem pokazania reklamy ma sie łączyc, po co cookies ? Co prawda w dziale “Ogłoszenia drobne” na FORUM mozna, ale sa to reklamy umiesczanie w postach, wiec moze niech tylko tam ciasteczkami nas częstujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 hmm.. ale ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 14.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dla porządku powiem tylko ze pobieranie kodów reklamowych czy liczących statystyki jest zawsze, natomiast czy te kody WYŚWIETLAJĄ reklame to już inna sprawa. dlatego ZAWSZE widać próbę łączenia się z wymienionymi domenami mimo ze np. reklamy nie ma pozdr.web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts